−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 104 óra múlva 48 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Slide papucs - trendi nyári cipôk 2019

  08. 05. 2019      A divat világában

Hogy mi az ideális cipő a nyári napokon? Határozottan a papucs! És miért? Mivel könnyű, egészséges és mindenekelőtt meglepően kényelmes! A slide papucsokújra megérkeztek, a tavalyi és a az idei év slágerei lesznek. És ezt határozottan garantáljuk! És mivel szó szerint imádjuk a divat trendet, felkészültünk az idei szezonra is, less be hozzánk, nálunk széles a választék, egészen a slide papucsoktól, az elegáns cipôkig mindent megtalálsz. 

Mik azok a slide papucsok? Egy közös jellemzőjük van. Egyetlen, vastag pánttal rendelkeznek. Különböző mintákból, amint azt már említettük, akár sportos stílus, vagy egyszerű kivitelben, akár slide, mind egytôl egyig divatos darab Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Melissa vagy Crocs és még több. 

Slide papucs Calvin Klein

Calvin Klein márka többféle és sokféle szín közül választhatsz. Kényelmes papucsot szeretne, neoprén betétekkel vagy műanyag darabokkal? Igen, pontosan. Kényelmes és egyedi darabok, melyek tökéletesek a nyári mindennapokra. csúszós papucs Calvin Klein

Slide Tommy Hilfiger

Ha időtlen és a sportos dizájnt keresed akkor ne várj tovább, nézd meg a Tommy Hilfiger  slide papucsokat, egyedi és különleges dizájn, többféle kivitekezésben. Kényelmes és minôségi darabok. 

Csúszás papucsok Tommy Hilfiger

Melissa

Híres rágógumi illat, rugalmas anyag és memória talpbetét, igen ez a Melissa  mivel a Melissa márka mindig követi a  a divat trendet, szebbnél szebb és gyönyörű darabokat talász. Egyedülálló vanília színű slide papucs, amely nagyon egyedi és különleges, csodás illattal és többféle gyönyörű színben. 

csúszós papucsok Melissa

Crocs

Stílusos 3D ék papucs virágokkal díszítve, ortopédiai alakú talpbetét, masszázspontok, ultrakönnyű Croslite anyag, ez mind a Crocs. Egyedülálló Crocs papucsok a platformon. A Crocs-tól sokféle forma, mintázat és szín közül választhatsz. Kényelem és minôség a nyári napokra. Csúszás papucs Crocs

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?