+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Shoemánie Chodov vagy cipő, amit nem tudom :)

  05. 06. 2014      A divat világában

Ha azt szeretnénk, hogy az utazás júniusban és kíváncsi, hogy hol megy valami igazán egyedi, ne felejts el írni a naplót a dátumot 2. 29,6. és ahelyett, Centrum Chodov. Elvárják, hogy a látvány hívott Shoemánie és ha ,, ínyencek cipő, úgy vélik, hogy megmutatod, több mint 300 kiállítási maximális elégedettsége.

Shoemánie Prague City Chodov Shoemánie Prague City Chodov

A legnagyobb attrakció a történelmi Wellington 1800-os egy óriási 3,75 kg! Majd gyalog baba viselt postai egyébként is postakocsis. Mi lenne tehát az ő helyében nem akar :) Ha szereted a modern cipő várnak design darabok műhelyéből tervező Pavla Podsedníková hogy nyert számos díjat és még Lady Gaga nem tudott ellenállni neki trükköket. És mi www.Different.cz kölcsönadott műanyag cipők Melissa illatos és Mel egy kiállításra, ahol megcsodálhatjuk majd válassza békét a hivatalos cseh e-shop;)

Melissa és Mel a kiállításon Shoemánie Melissa és Mel a kiállításon Shoemánie

A sport kedvelői ezután tüskék a legnagyobb attrakció Emil Zatopek és legsikeresebb sportoló Zuzana shoaling és Milana Baroše. Emellett a kiállítás várja kísérő program formájában egy versenypályán futnak a magas sarkú cipő, vagy cipő varga üzlet ismert cseh Erika Martina Lawarta.

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás