Ionizált hajkefe, mint ajándék a megrendeléshez.Hajkefe, mint ajándék a megrendeléshez.EZT SZERETNÉM!
+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Santoro londoni új luxus kiegészítők márka London

  01. 04. 2014      A divat világában

Brand divat kiegészítők Santoro London már világszerte ismert és elismert lett az ínyencek a művészet és a design. Még az első pillantásra Santoro tudni, és nem hagyja abba, hogy megcsodálják neki.

A cseh oldalon jelöli Santoro London, láthatjuk a sok szép kép és információ: https://www.santorolondon.cz

A fő motívum gyengéd, romantikus és törékeny lány lények hatnak régimódi dolgokat titokzatosan. Minden darab új kollekció Santoro London olyan kiváló minőségű, és úgy vélik, hogy soha nem neokoukají. És mi darabokat lehet kapni?

kabelka Santoro Gorjuss On Top Of The World www.differentfashion.cz Santoro kézitáska Gorjuss On Top Of The World www.different.cz

Santoro kézitáska Gorjuss A világ tetején - az első darab ez a csodálatos egyszerű kézitáska Santoro Gorjuss alakú táskát. Ez műbőr motívum és díszített babák, és a nevét is. Bekapcsolása a fő zseb van a 2 szabadalom, és néhány kisebb zsebek. Meg van egy állítható pánttal, mellyel könnyedén beállítsa a hossza a táska.

kabelka Santoro Gorjuss We Can All Shine www.differentfashion.cz Santoro kézitáska Gorjuss tudjuk Minden Shine www.different.cz

Santoro Gorjuss lila táska - egy másik nagy darab egy kis kézitáska úgynevezett Santoro Gorjuss tudjuk minden ragyog és árnyalatú lila. Bekapcsolása a fő zsebében egy szabadalom, és megtalálható benne a kisebb cipzáras zsebbel és telefont. Pénztárca is van egy dekoratív nyúlvány és karabiner rögzítésére kulcsokat. A hevedert is állítható.

kabelka Santoro Adrift www.differentfashion.cz Santoro kézitáska Adrift www.different.cz

Santoro Adrift - ha van egy szekrény hangolt többnyire élénk színek, akkor az Ön számára a romantikus kézitáska Adrift rajzfilm motívumokkal. Ami a fő zsebében egy mágnes, amely az egész zsebében. Meg lehet viselni mindkét kezét a válla fölött.

A tárca Santoro Messenger www.differentfashion.cz A tárca Santoro Messenger www.different.cz

Santoro pénztárca - pénztárcák Santoro elsősorban bőrből készült, egy másik téma, ami és különféle méretekben. Mindenki biztosan választani a szabadidő.

obaly na iPad Santoro Gorjuss www.differentfashion.cz borító iPad Santoro Gorjuss www.different.cz

És mivel Mark Santoro igazán mindenre gondol, és részletesen is vannak darabok, mint egy notebook tollal, dokladovník csomagolás az iPhone vagy iPad borító egyaránt népszerű teljesítő normál és mini.
Akkor is, mint hisszük, hogy ebben az időben a tervezők tényleg egy pontot? Tehát eltérő lehet, és vásárolni ezeket egyedi darabjait márka Santoro London on www.DifferentFashion.cz

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás