+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Santoro London érkezett Angliából új mágikus készletek

  23. 03. 2015      A divat világában

A világhírű márka Santoro London arat sikert és díjak több mint 20 éve. Ez a jel, akkor feltétlenül kedvelt és szeretett! Mi vagyunk a hivatalos forgalmazótól a varázslatos márka és tervező kiegészítők várnak rád!

Hot új dolgokat a gyűjtemény Santora nevezett macskák bowties (fordításban macskák pillangók). Szintén elérhető egy nagy kozmetikai táska cipzárral, pénztárca levehető pánttal, kis pénztárca, amely lehet viselni, mint egy bot segítségével a szíjat, és az utolsó dolog, hogy a készlethez egy kis kulcstartó hurok. Minden dolog textil- és mosható felületet.

Santoro száz macskák bowties Santoro száz macskák bowties

Sete népszerű sorozata Santoro London nevű Kedves Alice alszik baba. Ez az átfogó készlet tartalmaz egy nagy pénztárca, a sarkok zoom segítségével szabadalmak és alkatrészek egy karabiner segítségével. A kisebb zsáknak két rögzítő mágnesek. Érmék majd bemegy mini pénztárca patenttal dió. Ha viseljen ékszereket szabadon a pénztárcáját, akkor, mint a gyakorlati tasak szalaggal. Tovább hüvely azután is használható ékszer, smink, vagy egy ceruza dobozban. Mobil ezután rejteni a neoprén hüvely dokladovníku dokumentumok átlátható belső és minden fontos dolog, hogy írjon a munkafüzet kemény lemezek és átlátható shell. És ne felejtsük el, ahol abbahagyta, akkor is szükség van egy könyvjelzőt. Ilyen van beállítva Kedves Alice lila.

Santoro meghatározott Kedves Alice Santoro meghatározott Kedves Alice

Egy másik új funkció van beállítva Santoro London a The Fox. Az eredeti sor témájú babák öltözött rókák tartalmaz egy szatyor tépőzáras. Kisebb pénztárca fogantyúval. Akkor helyezze be a kártyát az esetben a dokumentumokat, illeszkedik minden kézitáska. Mobil biztonságban érezheti magát a neoprén és egy csésze kávét is elfogyaszthat a csodálatos csésze, amely könnyen kibír a mosogatógépbe vagy mikrohullámú sütőben.

Santoro készlet A Fox Santoro készlet A Fox

Ezek az eredeti és márkás kiegészítők Santoro London megtalálni Different.cz , hogy egy darab a márka Sanotoro London, akár az Ön átlagos nap lesz, rendkívüli, és még mindig a különböző :)

Videó a mi a divat különböző internetes televízió TV itt:

https://www.youtube.com/watch?v=Tn40skPFw2I

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás