EXTRA 20% Blutsgeschwister KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal EXTRA20Vége 66 óra múlva 38 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Santoro London - babák nem csak gyerekeknek

  11. 01. 2017      A divat világában

Babák nem lehet csak a kislányok ... Mark Santoro London bemutatja számos gyűjtemények kedvenc babák Gorjuss hogy jön a szerelem nem csak a kis hercegnő, de a tizenéves lányok és felnőtt nők már, amely egyesíti a szeretet eredeti divatkiegészítők egy nagy szépség.

Babák Bár néhányan megijeszti, hogy nincs se orra, sem szája, de még mindig a többség, akik előnyben őket, és egyszerűen nem tud ellenállni. Ezek szép, finom részletek és kivégezték. Nagyon szép ruhák, sálak, kiegészítők, saját háziállat vagy játékok.

Minden gyűjtemény lehet kiválasztani a szükséges pénztárca Santoro , aki nem csak praktikus, hanem szemet gyönyörködtető mellett a ruhában. És ne aggódj, nem az infantilis, de a stílus!

Hoppá kézitáska Santoro és Daisy

A pénztárca hiányozhat pénztárca Santoro . Ezzel a márka, akkor válasszon egyet, amely azonos vagy hasonló kialakítás a táskából.

Hoppá pénztárca Santoro London és Daisy

Mit is kell, hogy minden nő van kéznél minden nap? Smink, smink, beautifier! Szüksége van egy gyakorlati, valamint stílusos kozmetikai táska.

Sanotoro Kozmetikai táska

Keresi folyamatosan kulcsokat a táskájában? Az eredeti kulcstartó Santoro nem! Kiválaszthatja nagyobb vagy kisebb, amelynek használata, mint egy mini pénztárca.

Sanotoro kulcstartó

Akkor mi van? Már a kedvenc? Dolls rád, miközben mosolyog, hiszen annak eredetisége és ravaszság, hogy keverjük a lelket.

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás