EXTRA 20% Culito, Anany KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal EXTRA20Vége 14 óra múlva 14 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Rúzs Yves Rocher, mint ajándék

  27. 03. 2017      A divat világában

 

" A divat lehetôvé teszi hogy a nôk mindig ugyanazok maradjanak, és mégsem egyformák" ezt Senta Bergerova állítja, és ô tudja mrôl beszél, A nôk a kezdetek óta a gondoskodtak az ápoltságról, szépségrôl, és nem csak a külsô de a belsô szépségrôli is. A nôk szívesen öltozködnek divatosan, bájosak, több dolgot is felsorolhatnánk, sminkelés, testápolás, sportolás .... az öltözködés mindig probléma, sokszor találkozunk az utcán ugyanolyan outfitben levô nôvel. És épp ezért, az eshopunk a Differenta.hu - nál válogathatsz kedvedre, stílusodnak megfelelôen, hogy az outfited mindig legyen egyedi. Természetesen a Differenta.hu féri ruházatot is kínál. Óriási választék.

És, mert szeretnénk elvarázsolni, úgy döntöttünk hogy ha 14 000 Ft felett vásárolsz, kapsz tôlünk ajándékba egy csodaszép Yves Rocher rúzs tökéletes, és gyönyörű, az outfithez a szép smink is jár. 

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás