−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 59 óra múlva 55 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Ruhák a divatirányzatokban!

  06. 07. 2018      A divat világában

Az inget idén zsúfolták, és nem meglepő. Kedvesek, kényelmesek és minden alkalomra hozhatják őket. Ezenkívül tökéletes minden karakter számára. Ha legalább egy lóg a szekrényben, és nem hordod, mert nem tudod, hogyan, akkor alaposan olvassa el ezt a cikket. Azt tanácsoljuk, hogyan kell csinálni.

póló ruha

Hogyan kell viselni egy ing ruhát?

A női ingek előnye, hogy különböző módon viselheti őket. Javasoljuk az ideális három, hogy biztosan nem érintse meg a következő. Először is ingeket lehet viselni ruhákkal , különböző pántokkal, sálakkal vagy bármi, amire gondolsz. Attól függ, milyen stílussal szeretné őket egyezni. Kopott ruhák, amelyek aláhúzzák a női görbéket, és elegáns ruhásságot hoznak létre elegáns hajókkal vagy ballerinákkal kombinálva.

póló ruha

A pólók másik módja a sportos, nadrágos vagy szabadidős sportruházat viselése . A ruha teljesen vagy egyenlőtlenül nyitott, részben a nadrágban, szoknyában. Viseljen cipőket vagy csúsztatható papucsokat rájuk. Bízz bennünk abban, hogy jól fog kinézni.

Scotch & Soda Shirt

A viselet harmadik módja a mágikus réteg . Ne féljen, hogy feküdjön, soha nem jön ki a divatból. Akár felső, akár pamut ruhát választ a testének a ruha alatt. De még egy mellényt vagy egy pulóvert egy ruhában. Röviden, ne félj kicsit játszani a ruhát.

póló ruha

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?