−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 12 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Roxy - Area Manager Szlovákia: A szívem stílusa

  14. 02. 2019      A divat világában

Itt az újabb rész, a szívem Stílusa a Differenta.hu-n. Tehát ebben a részben az egyik kolléganônkrôl írtunk, aki a Differentánál dolgozik. Pontosabban aki az egyik kolléganônk, szlovákiából, és csehországban tanul. Művészet kreativitás és színkavalkád. Így írnánk le az egyik Differentás kolléganônket. De gyertek velünk, és tudjatok meg többet a Roxinkról. 


Roxy - Area Manager Differenta.sk 

 • Ki az a Roxy?
  Már két éve dolgozik itt. Épp cseh és szlovák nyelvű fordítót kerestek, és ô itt él és tanul, Művész iskolába jár, vagyis szokatlan véletlen, azt gondolta megpróbálja. Hihetetlenül kreatív lány. Nemcsak művészeti grafikát tanul, hanem már jól tudja a marketingot is. Gyakran különböző sérüléseket is kap, a sporttevékenységekben, szerinte ez a hobbija. Azt mondja még hosszú út áll elôtte, sokat kell tanulnia. Tehát várja a kihívásokat. 
 • Mit jelent a munkahelye? Fordítás, természetesen csehrôl - szlovák nyelvre, ésahogy azt illik, professional level.
 • Hol láthatják az ügyfelek a munka eredményeit? Az egész eshopon, a termékeknél, a szociálos oldalainkon, a cseh fordításai mellett néha a kamera mögött áll, ahol a Differenta TV-nek forgatnak, melynek sok idôt szentel, és ezt késô este, iskola után szokta elvégezni. Amikor épp van ideje a tanulás után. 
  Minden egyes rész látható a YouTube, csatornákon. 
 • Hogyan néz ki munkája? Merhogy még ttanuló vagyok, egyszer egy héten járok be a munkahelyre, tehát az én helyem a kollégáim számára, lerakó hely, minden megtalálható az asztalomon, a kávés csészétôl a kéz krémig. És persze minden kedden én. 
 • A munka után, szórakoztató. Mit csinálsz szabadidejében? Hol pihen? Amikor nem sérült, szereti a természet, néha felhőkből lejön a földre, azaz most lesz egy kicsit hosszabb pihenôje, a operáció várja, pontosabban lábműtét. Kreatív, művész lélek, igen főiskolás! Imádja a természetet, biciklizést, soprtolást, amíg meg nem sérül. 
 • Milyen ruházati stílusban érzi magát a legjobban? Az egész ruhám stílusa meglehetősen egyszerű, minimalista, nem szeretem a sok szín kombinálását, és nem szeretem a túl sok vadulást, azt hiszem, csak vizuálisan. Úgy gondolja elég a művészet, a sok szín, szerinte abban kiéli magát, igazi Picasso szinkavalkád. Tehát neki elég a művészet, színes és vidám kreatívitás amelyben megtalálta magát. A ruhákban pedig elég a minimális szín kombináció. 
 • Mi a kedvenc márkája? Nem visel szoknyát, tehát a farmer és a tornacipô a kedvenc barátnôje. Nadrág klasszikus színben, vagy pulóver, és ha választanai kéne akkor a Converse vagy a  Scotch&Soda márkákat választaná. 

A szívem stílusa

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?