Ionizált hajkefe, mint ajándék a megrendeléshez.Hajkefe, mint ajándék a megrendeléshez.EZT SZERETNÉM!
+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Riporter: Desigual a New York Fashion Week

  24. 10. 2013      A divat világában

Desigual divatbemutatót Lincoln Center felhőkarcolók hajtják szokás szerint vidám szellem. A modellek énekelt, mosolyogva a fültől fülig és táncoltak. És mint mindig Desigual jön valami originálním- megmutassák nemcsak modellek, hanem a művészek. DJ Amber Le Bon, lánya Duran Duran énekese, vagy akár egy modell Yasmin Le Bon, aki rendszeresen feltűnik az éjszakai jelenet Londonban.

Amber Le Bon pro Desigual Amber Le Bon a Desigual

2009-ben választották Amber legszexisebb híresség lánya. És miért választotta Desigual? Úgy látszik, neki a természetesség és stílus harci :)

Tovább sztárja volt Talli Lennox lánya, Annie Lennox énekesnő, aki megjelent a legrangosabb folyóiratokban a világ, amely egyesíti modellezése és szerepe a művész. A természeténél fogva egyesíti bohém és a temperamentum, így tökéletesen képviseli Desigual ruhákat.

Tali Lennox-with-Desigual1

És miért Talli? Mivel a kép egy szabad szellem és a kifinomultság.

Amellett, hogy ez a két csillag - Talli és Amber - Pier tele volt modellek és modellek minden kontinensről. Minden viseltek sokféle ruházati cikkek és kiegészítők a különböző stílusokat. Úgy nézett ki, nagyon szexi, tele voltak színes, öröm, a játékosság játszik prim. Mert a márka Desigual van!

Zábava na přehlídce Desigual Szórakozás felvonulás Desigual

Některé modelky si i zatančily:) Egyes modellek is táncolt :)

Proč se mračit? Desigual je tvořen pro úsměv. Miért van szükség a ránc? Desigual készül mosolyogni.

Desigual kabát z kolekce jaro/léto 2014 Desigual kabát gyűjteményéből tavaszi / nyári 2014

A következő képeken látható, hogy a kreatív csapat márkájú ruhát és cipőt Desigual szentelt sok erőfeszítést, és modellek és modellek jelentek meg a kifutón boldog és mosolygós. És volt egy igazán jó munkát! Az egyik résztvevő megjegyezte: „A modellek a csúcspontja az egész show, mosolygós, tánc, és a boldogság ragályos volt :) Amikor a műsor véget ért Desigual legtöbb nézőt is mosolyog.”

Každá modelka našla na svém štendru návod jak být Desigual :) Mindegyik modell megtalálható a štendry utasításokat, hogyan kell egy Desigual :)

"La vida es chula" "La vida es chula"

Modelky si přehlídku Desigual opravdu užívali Modellek nagyon élvezte az előadást Desigual

Takhle vypadalo místo v šatně každé modelky Így nézett ki az öltözőben minden modell

Modelka děkuje designérům značky Desigual Modell tervezők köszönhetően a márka Desigual

Is várja, hogy a tavaszi / nyári 2014 tegyünk? De ne, mi lesz még ősszel és télen) Egy új Desigual kollekcióban megtalálható itt: Desigual

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás