EXTRA 20% Guess, CK, TH KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal EXTRA20Vége 415 óra múlva 18 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Rinascimento - olasz luxusmárka Differenta.hu

  01. 12. 2017      A divat világában

Ciao bella, jó hírünk van számodra, a Differenta. hu új márkával jelentkezik. Az olasz Rinascimento márka, az elegáns nô ruhatára. Egyszerűen lenyűgözô, precíz kivitelezés, színkombináció és szabás. Az olasz divatirányzatok kifinomult  színtere a Rinascimento kollekciói. Darabjai képviselik az elegáns nôkrôl alkotott képünket.

Rinascimento egy olasz luxus divatmárka, melynek története 1960-ig nyúlik vissza, alapítója Vittorio Tadei. Luxus olasz design, amely kiemeli a legszebb nôi tuajdonságokat. Az olasz divat nem csupán hagyomány, hanem fogalom is egyben. A színek, anyagok és szabásvonalak, tökéletes összhangja árulkodik a ruhákról. Pontosan ezt képviseli a Rinascimento márka is. A brand hű a nevéhez, mindig a legaktuálisabb divatot képviseli, az elegánstól a sportosig, a kifinomult nôies daraboktól, egészen a hétköznapi, kényelmes és egyben trendi viseletig.

 

Tudni kell hogy a Rinascimento márka már az egész világban ismert, kedvelt így a hazánkban is kedvelik. Lenyűgözô stílus, decens, annyag kombináció, original kivitelezés, egyszerűen nagyszerű design. Mindig a legaktuálisabb divatot képviseli, minden egyes darab egyedi, korlátozott darabszámmal. Ne várj, tovább és vásárolj, csodás nôies darabok, amelyek csak rád várnak.

A márka abban is kivételes, hogy olaszországban egyenesen gyártják a ruha darabokat. Az aktuális Rinascimento ôszi kollekció  2017 egyszerűen lenyűgözô, elegáns darabok, melyek közott biztosan megtalálod a hozzád illôt. Eseményekre, hétköznapra, tökéletes viselet.

 

 

ruha Rinascimento

ruha Rinascimento

Női kabát Rinascimento

Azt is felszív a videót:

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás