−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 102 óra múlva 52 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Rider szandál - Új műanyag cipő szerelem a különböző

  17. 05. 2019      A divat világában

Itt az ideje, hogy üdvözöljük őket a gyűjtemény ,, műanyag „új szerelem. Brazil divatmárka Rider szandál . Mark Rider szandál alakult már 1986 alatt az egyik legnagyobb cipő a világon, a cég Grendene, és ahogy a neve is sugallja ajánlatok Különösen szandál, papucs vagy papucs.

A jelenlegi tavaszi és nyári kollekció a Rider női cipőjét és férfi és uniszex darabjait kínálja. Szóval, az Ön értékes felével, lehet, hogy meg kell egyeznie ugyanazokkal a színekkel és mintákkal. Hívott. a megfelelő ruhák mostanában viseltek, és ízléses és csinos, és nem kell a Rider iránti irigységet kelteni.

Lovas szandál cipő

Az ilyen férfiak Rider flip flopjait nemcsak ünnepekre, fitnessra vagy otthon, hanem különösen a nyári hónapokban alkalmi viseletre használhatja. Ennek a márkának a területe elsősorban a minőség, a funkcionalitás és mindenekelőtt a környezetbarát, teljes egészében újrahasznosítható anyagból készülnek, és a keletkező hulladék 99% -a újrahasznosítható vagy újrahasznosítható.

A lovascipő csúszásgátló, normál felületekkel szemben ellenálló, speciálisan kialakított párnázott talpbetét, amely maximális kényelmet biztosít minden lépésnél. A márka ideális az aktív életmód szerelmeseinek. Bár ez nem divatos, eredeti cipőjét fejezi ki a cipőgyűjtemények között, amit több évszakra is viselhet.

Lovas szandál cipő

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?