−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 61 óra múlva 38 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Radek a Marketingos: A szívem stílusa

  13. 02. 2019      A divat világában

Itt az újabb rész, a szívem Stílusa a Differenta.hu-n. Tehát ebben a részben az egyik kollégánkról írtunk, aki a Differentánál dolgozik. Pontosabban Radekról aki az egyik marketingesünk. Ügyes, vicces, ötletes, aki szerint a munkahelyen mindenki csak marketingos Radeknak hívja ôt. De gyertek velünk, és tudjatok meg többet a mi marketingos Radekunkról. 

Marketingos Radek

 • Ki is a z a Radek?
  Radek  "jelszava": Dycky Most. Speciális készségei a rántotta (akár csak egy kézzel is) képes az elkészítésére. Azonban főzési készségei  ettôl istovább fejlôdtek, messze nem fejeződnek be, alázatosan leírja magát a tej cappuccino vagy kakaó tejszínhabozásának szakértőjeként. Ezt pontosan tudja két rajongó:. Master 2 (Rozárka és Lucy), kutyája akik imádnak sétálni és játszani, versenyezni. Ez a mi Predator Racerünk, amikor arra van szükség, dobozt dobál, ugrál az át az állványokon, mindenben segít, csak szépen meg kell kérni. Radek egy igazi "Klárk Kent", nagyon kedves, ügyes, és megbízható kolléga. 
   
 • Mit jelent a munkahelye? Az ügyfelekkel való kommunikáció és mindent, ami ehhez kapcsolódik, majdnem mindenbe van beleszólása, 3 éve dolgozik a Differentánál. 
 • Hol láthatják az ügyfelek a munka eredményeit? Rendszeresen a szociális hálózaton (vagy, ahogy azt a srácok mondják, sockán). A hirdetésekhez szlogeneket hoz létre, és a Photoshopban a termékek összetételét várják, olyan fiú amilyet "minden lány" imád. 
 • Hogyan néz ki munkája? Mindig van egy kis csésze az asztalán.
 • Mit szeretsz a Másikról? Martin marketing partnere egy szuper duo, és komolyan fontolóra vették, hogy egy reggeli előadást tartanak. 
 • A munka után, szórakozás. Mit csinálsz szabadidejében? Hol pihen? Kedvenc tevékenységei a soprt = Predator verseny, SRTG Rokycany (spártai versenyző csoport), ahol hetente kétszer edz. Szeret mászni, és edzeni. 
 • Milyen ruházati stílusban érzi magát a legjobban? A legjobban a kényelmes és sportos darabokat imádja. 
 • És van még kedvence? Az Under Armour - a legnagyobb kedvence, minôségi sportos viselet, aztán a Converse + Happy Socks stílusosan kényelmes és egy kicsit őrült, és Tommy Hilfigert sem hagyja figyelmen kívül. 

  A szívem stílusa

 • .

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?