[GAP, UNDER ARMOUR] -30 % ezzel a kóddal EXTRA30 Vége 143 óra múlva 38 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

POHÁDKOVĚ KRÁSNÁ KOLEKCE OD ANEKKE

  31. 10. 2018      Different TV CZ / SK

ANEKKE

Gondolkozott már azon azon kívül, hogy milyen lenne visszatérni a múltba . Például azokon a gondtalan gyermeknapokon. A napokig, amikor minden fa mászókeret volt ... Minden pocsolya volt a legjobb játszótér és uszoda számunkra egyben. Vagy amikor nem akartunk hazamenni. . És minden nap felfedeztünk egy darabot a gyönyörű világunkból? Mindannyian legalább egyszer megtapasztaltuk.

Ha azt szeretné, hogy ez az érzés az életében többször legyen, akkor az Anekke a megfelelő . Miért? Mert mint a kevés márka egyike érzelmeket válthat ki. Anekke-nek köszönhetően beleszeret és összekapcsol egy pillanat alatt két egymással nem összekapcsolt világot. Az egyik, amiben élünk, és a divat. CSODÁLATOS!

A Different-nél nagyon örülünk, hogy új alkatrészeket tudunk fényképezni olyan márkával, mint az Anekke. Az emberek szerte a világon szeretik. Szeretjük őt. Szereted őt. Ne féljünk ezt mondani. ANEKKE SZERETET.

Simča és Niko l megmutatja, hogy a márkának köszönhetően egy másik világban találhatja magát. A boldogság és az öröm tele világában. Élvezze a megfelelő légkört. Pihenjen és ébredjen az új részre.

ANEKKE KEZELŐK

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?