Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 9 óra múlva 49 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Pénztárca stílus

  27. 03. 2015      A divat világában

Mindannyian tudjuk. Vyfešákovat szépen és bevásárlás. Kiválóan nekünk ragyog cipő jól illeszkedő kabát, ahol az egyik fordul, és mégis bódító illata kellemes vonal számunkra, mint egy hűséges társ. Válassza ki a ruhákat, parfüm, élelmiszer, és fogunk fizetni neki. Ekkor jön a második fázis, hogy még mindig szép.

Választott a pénztárca is nagyon fontos, és ha elfelejti őt, és alábecsülni. Ez az egyik dolog, hogy a show több mint fehérneműt. És mi elég fehérnemű körültekintően válassza ki, nem gondolod ??

Gondos kiválasztása pénztárcák fontos sokféleképpen. Például meg kell nézni jó, akkor képesnek kell lennie arra, hogy tartsa a pénz, a hitel, betéti és akciós kártya, amely, hogy őszinte legyek, soha nincs elég, és polgár, jogosítvány, fotó családi tapasz kártya vércsoportú kártya sikoltozás: Van kapcsolati lencsék és hasonlók. Ez őrült, és ha csak nem illenek, nem igaz ??

Mind a fenti dolgokat, hogy harcolni a helyem, és megmutatom, valami csodálatos, mégis praktikus pénztárcák különböző divatmárkák , amelyek pipere és rendelje meg „számviteli”.

Pénztárcák kifinomult nőknek

Desigual pénztárca cipzárral-sd-around- katasztrófa-minták-pénztárca-kliccv katasztrófa-minták-pénztárca-with-jezkyvb katasztrófa-minták-pénztárca-with-sün

Pénztárca, ha nem viselni őket az összes dokumentumot, kártyák és trivia

cvdf katasztrófa-minták pénztárca pénztárca-papír-sík Katasztrófa-minták-pénztárca-la-butik vásárlás

Wallet az igényes férfi

Whiskyt szódával-Panska pénztárca

Akkor mi van? Van, és Ön által választott neki ??

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás