[GAP, UNDER ARMOUR] -30 % ezzel a kóddal EXTRA30 Vége 145 óra múlva 18 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

PAPUCSOK ÉS CIPŐK A CROCS ÚJ KOLLEKCIÓJÁBÓL LITE RIDE HU

  15. 08. 2019      Differenta TV HU

► CROCS NŐI PAPUCSOK

A Crocs papucs mára az egyik legnagyobb márka a papucsok és cipők világában. Az Egyesült Államokban három fiatalember indította világhódító útjára. 2002-ben mutatták be az első Crocs papucsot és azóta töretlen hódításuk.

Mára már a papucs mellett cipőket, gumicsizmákat és mindenféle lábbelit készítenek, sokszor a divatot diktálva. A Crocs papucsok egyöntetű sikeres a Crocs Croslite alapanyag, ami a cég szabadalmaztatott, különleges eljárással készült „hab gyanta” alapanyaga és a gondosan megtervezett, a lábnak legoptimálisabb talp szerkezet biztosító papucs és cipő alapanyag.

Ezért szereti mindenki a Crocs papucsokat és cipőket. A Crocs papucsoknál mindig arra törekszik a gyártó, hogy egy abszolút minőségi, kényelmes, szerethető és divatos lábbelit hozzanak létre. Így készül a Crocs papucs.

Továbbá a gyerekeknek is minôségi és kényelmes kivitelezésben, egyedi és kényelmes papucsok és cipôk, ebben kategóriában - gyerek Crocs papucsok. Tehát az egész család részére, találhattok itt nálunk a Differentánál kényelmes és kiváló papucsokat. 

Köszönjük, hogy követtek minket a Facebookon, és az Instagramon, ha bármiben segíthetünk itt vagyunk DIFFERENTA.HU

► CROCS FÉRFI PAPUCSOK

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?