+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

PANTOFLE A BOTY CROCS Z NOVÉ KOLEKCE LITE RIDE

  29. 07. 2019      Different TV CZ / SK

 

NŐK VEZETŐKÖRÖK

Crocs! Olyan márka, amely 17 éve meglep minket. A Crocs nagy utat tett meg. És egyáltalán nem volt könnyű. Műanyag cipő, amely úgy néz ki, mint a klumpa? Ki mondta volna, hogy valódi divatos slágerré válnak. Ezért izgatottan örülünk, hogy a lehető legjobb Crocs-fájlokat hozhatjuk Önnek és mindig részt veszünk ebben a sikerben. Üdvözöljük a Különböző televíziók új epizódjában.

A mai epizód a LITE RIDE-re összpontosít! A legfrissebb hírek, amelyek még kényelmesebbé és stílusosabbá teszik a Crocs papucsot és a cipőt. Nem hiszel? Hidd el, mert mi is kipróbáltuk. Készítettünk egy kis felhasználói tesztet a saját magunk számára, és kiválasztottunk néhányat a kiválasztottunk közül. Mindenki 1 * -ot adott! És ez valamit jelent. És különösen ebben az időszakban!

Mindannyian szeretnénk, ha lábaink lennének, mint pamutból. Különösen most, a nyaralási idő. A barátok, ismerősök és a család mellett a Crocs ideális partner e kalandutakhoz . Miért?

A Crocs cipő műanyag és fő előnye, hogy vízálló. Eső már nem áll meg. Ez még akkor sem áll meg, ha Crocs cipőt visel. Csak meg kell döntenie, és minden víz eltűnik. Plusz annyira kényelmesek, mert. A papucsok, papucsok, klumpak, még a cipők masszázspontokat tartalmaznak, hogy a lábad élvezetesebbé váljanak. És ez előnye!

Majdnem elfelejtettük. Az idei seźona Crocs márkája a kicsikhez készült modellekkel - a Crocs gyerekeknek . Tehát, ha az egész családot képviseli és harmonizálni kívánja, akkor tökéletes lehetősége van.

Mindezeken felül (és az is így van), bevezetünk egy vadonatúj koncepciót a videókra is, amelyekre egyre inkább összpontosítunk . Szeretnénk, ha még érdekesebb tényeket, aktuális információkat és híreket tudna meg a márkáról. Néhány perc alatt összefoglaljuk a legjobb és legérdekesebb dolgokat, amelyeket a Különböző oldalon talál. Reméljük, hogy élvezni fogja a videókat, és hasonló várakozással tekint a következő epizódra.

Ügyeljen arra, hogy tudassa velünk, mely márkák érdekli Önt, és még egy részet fogunk készíteni róla. Írjon e-mailbe vagy a Facebook-ba. Hívj és légy más. Bízunk benne, hogy találkozunk.

FÉRKÖREK

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?