+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Paez - espadrillák egy történettel

  13. 06. 2018      A divat világában

Alpargaták, espadrillák, csak sima ruhák. Univerzális csizmák meleg tavaszi napokra, frissítő nyári esték, kirándulások és ünnepek, egész napos kirándulások és csak egy felvonulás. Azok a cipők, amelyeket szerette az egész világ. És mivel szeretjük őket, nem tudtunk ellenállni a cseh piacon - Paez !

Az Argentínában létrehozott márka egyedülálló, hiteles és érintetlen espadrillákkal büszkélkedhet, amelyek uralják a képzelőerőt, a minőséget és a környezet tiszteletét. A legjobb argentin bőr és 100% pamut van a termeléshez , ami páratlan kényelmet és lélegzőséget garantál.

Az érdekes és biztos szórakoztató dizájnokat a natív Argentína ihlette - természetét, embereit, jeleneteit és mintáit, így van egy darabja Dél-Amerika, amikor csak a "Paezka" -ról beszélsz.

Szeretettel és lelkesedéssel készülnek, és így gyakorlatilag mindegyik viselet számára szánják beleszeretni őket. És itt vannak - az újnak darabja van a cipőjében!

espadrilles Paez

espadrilles Paez

espadrilles Paez

espadrilles Paez

 

 

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás