+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

OPS! Tárgyak ékszerek és divat kiegészítők hódítja

  27. 04. 2015      A divat világában

Azt hiszem, ez némi újdonságot? Valami hozzá egy jó ruhát ?? De, táskák és cipők a tavaszi már? Tehát jó, hogy olvasunk;) Adok egy jó tippet! Vettünk a szárnyai alá egy új márka: OPS! Objektumok;)

OPS! Tárgyak logo OPS! Objects logó

Úgy hívják OPS! Objects, és ő már 5 éves. Született Olaszországban és a kreativitás és a design szikra! Az ő érdekei közé tartozik az eredeti divat kiegészítők, mint a karkötők, órák, ékszerek és a mobiltelefon kiterjed. Látni? Ott van ez, meg kell mondani, moooc tetszett :)

Az első élvezet ezeket a műanyag karkötő OPS! Tárgyak Medál domináns szív. Szív gazdagított színes, csillogó kövekkel, díszítjük és alulértékelik ezüst medál a márkajelzéssel forgatva a bárban, amely lehet helyezni minden lyukat, így nem kell aggódnia méretben. Ez fekete, kék, fehér, szürke és halvány rózsaszín.

Ops! Tárgyak kő karkötő Ops! Objektumok kő karkötő

Azoknak, akik már több hölgyek masszív jellegét, hogy válasszon egy karkötő arany bodáčky. Ismét karkötő medál díszíti a márkajelzéssel és néz ki! Ez a gyönyörűen és szagok vanília, ezért legyen óvatos, hogy nem harap bele. Kiválaszthatja fukszia vagy fehér.

OPS! Tárgyak karkötő szegecsek OPS! Tárgyak karkötő szegecsek

Tovább lenyűgöző darab modern kakas pályán. Van egy a lehetőségek fekete, kék és bézs.

Ops! Tárgyak karkötő Pied de poule Ops! Tárgyak karkötő Pied de poule

A tavasz van vágva, ez a karkötő virág textúra is gazdagodik vanília esszencia. Választhat egy világoskék vagy fehér.

Ops! Tárgyak Virág karkötő Ops! Tárgyak Virág karkötő

A pályázati OPS karkötő gyöngyökkel, majd egy másik lehetőséget. Ismét eltűnt vanília illata. Lehetséges változat fekete szürke.

Ops! Tárgyak Matelasse gyöngy karkötő Ops! Tárgyak Matelasse gyöngy karkötő

Bírságok egy egyenesen igazán áll luxus és limitált, így ez az Ön számára. Luxus OPS úgynevezett Damier karkötő arany és fekete elegáns kombinációja egy sakktábla. Imádni fogod köszönhetően az illata vanília!

Ops! Tárgyak Damier karkötő Ops! Tárgyak Damier karkötő

Tovább csemege márka OPS! Objektumok tartoznak a telefon. Írja iPhone vagy a Samsung. A borító műanyag, kényelmes a kézben, illatos, és még a telefon megérdemel egy új, tavaszi kabátot, nem gondolja? Van egy választott szín virág textúra világoskék vagy bézs.

Ops! Tárgyak terjed iPhone Flower Ops! Tárgyak terjed iPhone Flower

Vagy a kockás típusú azoknak, kalandos a színek zöld, fekete-fehér és szürke-fehér.

Ops! Tárgyak terjed iPhone Damier Ops! Objektumok terjed iPhone Damier

A hab a tortán, egy elegáns és eredeti tartozékok órák OPS! Objektumok . Velük ügyesen elsajátította időt és meg kell járni mindenhol időben :) Anyaguk fényes műanyag és alkalmas mind a sport és elegáns outfitům. A nagy jellemzője a vízálló őket. Ők állnak a változat színes kövekkel és fekete, vagy halvány rózsaszín háttér.

Ops! Tárgyak nézni Kő Ops! Tárgyak nézni Kő

Is, akkor, mint mi vagyunk izgatott az új márka OPS! Objects és tartozékok must-have?!

Ops! tárgyak Ops! tárgyak

Tehát kattintson different.cz és válasszon a márka, amely a jelenlegi divatirányzatok és emlékezni! Legyen más a Different.cz :)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás