[GAP, UNDER ARMOUR] -30 % ezzel a kóddal EXTRA30 Vége 144 óra múlva 24 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

OKOUZLUJÍCÍ KOLEKCE SANTORO LONDON

  27. 05. 2019      Different TV CZ / SK

SANTORO LONDON

A múlt héten belemerültünk az álmok és a fantázia világába , így elkészítettünk egy másik márkát az ön számára , amely elbűvöli majd Önt és nem csak ezt . Ez a márka gyönyörű. Ez egyedülálló és szereti a nőket a világ minden tájáról. Tudja, hogy melyik márkáról beszélünk? Igen, pontosan. Ez egy új SANTORO LONDON kollekciómárka.

Lehet, hogy csak álomnak tűnik, hogy valami olyasmi gyönyörű előfordulhatott. Nem vagy egyedül. 1984-ben egy ilyen álom Luccio és Meera Santorovi volt , de fokozatosan álommá vált: Ugyanebben az évben elkészítették első terméküket, majd a következő évben az első kollekcióval léptek piacra, amelyet Bang ajtónak hívtak.

De gyorsan haladunk az időben, 2019-ig. Tehát 34 évvel azután, hogy Luccio és Meera elkészítették első terméküket. Ez a csodálatos márka három új algyűjteményt készített ebben az évben. Ezek a Bee-Loved, a Magas farok és a Bubble Fairy. Ha ezek a nevek még nem mondnak el semmit, ne aggódj. Ezért vannak Simča és Nikol itt, hogy mindent elmagyarázzanak.

Az új alosztályok mellett a Santoro London új termékeket is készített az Ön számára. Várhat egy keretes keretes ajándékcsomagról, egy perselyről vagy egy csodálatos ékszerdobozról. És van valami a napló szerelmeseinek!

Tehát együtt fogunk felfedezni egy másik gyönyörű márkát? Hisszük, hogy az új kollekció ugyanúgy elvarázsol téged, mint mi. Feltétlenül tudassa velünk, ha rajongója ennek a márkának, és milyen termékeivel rendelkezik. Nagyon és nagyon boldogok leszünk érte!

Az egész csapat a Different.cz szép és kissé eltérő napot kíván Önnek

SANTORO LONDON Kézitáskák

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?