+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Office Fashion kicsit másképp

  13. 11. 2013      A divat világában

Ha a munka az irodában, vétel vagy az irodában, várható, hogy a ruha egy bizonyos stílust. Alkalmi ruha kódja, vagyis iroda lazább stílus nem unalmas. Megmutatjuk, hogyan kell csinálni.

Office dress code nem feltétlenül jelenti terjedelmes ruhák nem eresztő anyag. Próbáld, hogy csatlakozzon hozzánk a munka újraéleszteni a felszerelést, amely pedig a munkahelyre új díjat.

Ne félj a színek és minták. Például válassza ki a finom, fekete-zöld ruhában Desigual virággal motívum. Töltsük egy illeszkedő fekete kabát, fekete szivattyúk, és a minőség egyszerűen menõ irodai modell!

Viselni, hogy a hivatal nem kell unalmas. Viselni, hogy a hivatal nem kell unalmas.

Ujj fekete szoknya vagy nadrág karcsú irodai pótolhatatlan klasszikus. De ahhoz, hogy a modell nem volt szürke, add nadrág vagy szoknya játékos tetején. Ne félj a szín a fekete kardigán alapján vagy érdekes ing. Inspiráció lehet pulóverek Desigual vagy játékos ing egy patchwork, amely tökéletesen felfrissíti az irodában megjelenés.

Viselni, hogy a hivatal nem kell unalmas. Töltsük fekete nadrág színes pulóver Desigual! Viselni, hogy a hivatal nem kell unalmas. Töltsük fekete nadrág színű pulóvert Desigual.

Szívesebben a szoknya ? Tedd el a szekrény klasszikus fekete és elsősorban a szín, de még mindig tisztességes darab. Ha felveszi a bátorság és az irodába menni egy színes szoknya, emlékszem a sötétebb alapszínt, amit meg kell választani a többi ruhát. Ilyenek például a következő két szín szoknya fekete alapon. Ezek ideálisan sima fekete pulóvert, hangolását, az irodában meg tökéletesen.

Azt színű szoknya tartozik az irodában. Azt színű szoknya tartozik az irodában.

Ha tetszik ruhát ? Válasszon finom színek és minták, töltse ki a harisnya és egy fekete kabátot és akkor lesz egy csillag. Még a látszólag színes ruhát játszhat prim irodában, amikor megfelelőnek illő kiegészítők.

Hagyja, hogy a ruha Desigual írja be a hivatal - természetesen ragyog! Hagyja meg ruhák Desigual be a hivatal - természetesen ragyog!

A cél ennek a cikknek, hogy mutassa meg, hogy még a divat hivatal nem lehet teljesen unalmas. Ilyen lehet például érdemes a cseh Legfelsőbb államügyész, aki néha darabokra Desigual tökéletesen illeszkedik még a nagy kapacitást biztosít.

Élvezze az irodában, és néha lehet egy kicsit más ...

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás