fb

Belépés és regisztráció

Jelentkezz be a Facebook-kal

Bejelentkezés facebook-kal

feltételek

FELTÉTELEK

Különböző Fashion Trade Company Ltd.

alapú Roosevelt 9

Azonosító szám: 01442112

bejegyezve a cégnyilvántartásba a megyei bíróság a Plzeň, C szakasz, 28382 fájl

az áruk eladása egy online bolt található meg az interneten

www.Different.cz

 1. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK

1.1 Ezek a feltételek ( "Feltételek") a különböző Fashion Kft, székhelye Roosevelt 9, Plzen, 30100, azonosító szám: 01442112, bejegyezve a cégnyilvántartásba a megyei bíróság a Plzeň, C szakasz, 28382 fájl (a továbbiakban: "eladó") szabályozzák § szerint 1751 bekezdést. törvény 1. sz. 89/2012 Coll., polgári törvénykönyv (a "Polgári törvénykönyv") kölcsönös jogok és kötelezettségek kapcsolatban felmerülő vagy annak alapján az adásvételi szerződés (a továbbiakban: "vételi megállapodás") között létrejött, az eladó és minden olyan természetes személy (a továbbiakban: a "vevő") keresztül az online boltban az eladó. Internetes bolt működteti az eladó a honlapon elhelyezett az interneten www.Different.cz (a továbbiakban: a "Honlap"), és a honlapon keresztül (a továbbiakban: a "Web-alapú kereskedelem").

1.2 Felhasználási feltételek nem vonatkoznak azokra az esetekre, amikor a személyt, aki a beszerzési áruk az eladó jogi személy vagy személy, aki rendelési áruk üzletmenetükről vagy azok külön foglalkozások.

1.3 Eltérő rendelkezéseket a feltételeket is elfogadott az adásvételi szerződés. Az eltérő szabályozás a szerződés rendelkezései irányadóak a cserearány.

1.4 Rendelkezései feltételek szerves részét képezik az adásvételi szerződés. Adásvételi Szerződés és a feltételek vannak írva a cseh nyelvet. Az adásvételi szerződést meg lehet kötni a cseh nyelvet.

1.5 Az Üzletszabályzat lehet módosítani az eladó által. Ez a rendelkezés nem érinti azokat a jogokat és kötelezettségeket, miután a tényleges időtartama az előző verzió üzleti feltételek.

 

 

 1. felhasználói fiók

1.2 A regisztrációt követően a vevő a honlapon, a vevő hozzáférhet a felhasználói felület. Már a felhasználói felület vevő megrendelheti áruk (a továbbiakban: "user account"). Abban az esetben, ha a webes felület lehetővé teszi, hogy tárolja, a vásárlók is rendelhet árut regisztráció nélkül közvetlenül a webes felületen üzlet.

2.2 Ha regisztrál a honlapon és a rendelési árut, a vevő köteles a helyes és igaz információkat. Az említett adatokat a felhasználói fiók egy vevő során azokat a szükséges módosításokat frissíteni. Az említett adatok a vevő által a felhasználói fiók és a rendelési termékek az eladó tekinteni helyes.

2.3 Hozzáférés a felhasználói fiók van rögzítve a felhasználó nevét és jelszavát. A vevő köteles a titoktartásra vonatkozó szükséges információkat, hogy hozzáférjen a felhasználói fiókot.

2.4 A Vevő nem teszi lehetővé a felhasználói fiók harmadik fél számára.

2.5 Az eladó törölheti a felhasználói fiókot, különösen akkor, ha a vevő a felhasználói fiók több mint két éve nem használja, vagy ha a vevő megszegi kötelezettségeit az adásvételi szerződés (beleértve a feltételeket).

2.6 Vevő tudomásul veszi, hogy a felhasználói fiók nem érhető el folyamatosan, különös tekintettel a szükséges karbantartási hardver és szoftvergyártók, ill. szükséges karbantartási hardver és szoftver harmadik fél számára.

 

 

 1. adásvételi szerződés

1.3 Bemutatkozó vont áruk a webes felületen üzleti tájékoztató és az eladó nem köteles kötni az adásvételi megállapodás erről a termékről. A rendelkezések § 1732 bekezdésben. 2. a polgári törvénykönyv nem alkalmazható.

2.3 Webes felületen nyújt információt az áruk, az árak az egyes termékek. Az árak a termékek tartalmazzák az ÁFÁ-t és az összes kapcsolódó költséget. Az árak az áruk hatályban marad mindaddig, amíg megjelennek a webes felületen üzlet. Ez a rendelkezés nem korlátozódik az eladó köt adásvételi szerződés keretében egyedileg megtárgyalt feltételek.

3.3 Webes felületen információkat is tartalmaz a kapcsolódó költségek a csomagolás és szállítás. Információ a kapcsolódó költségeket csomagolási és szállítási felsorolt ​​áruk a webes felületen a kereskedelem csak abban az esetben, ha az árut szállítják területén a Cseh Köztársaság és a Szlovák Köztársaság.

3.4 Megrendeléshez árut, a vevő kitölti a megrendelőlapot a webes felületen üzlet. Megrendelőlap tartalmazza vonatkozó információkat:

3.4.1. megrendelt áru (megrendelt árut "betét" a vevő egy digitális kosara üzleti webes felületen)

3.4.2. fizetési mód a vételár, részletek a kívánt módját rendelt áruk leszállítása

3.4.3. Információ a kapcsolódó költségek az áruk leszállítása (a továbbiakban együttesen: a "Megrendelés").

3.5 A megrendelés elküldése előtt, hogy az eladó, a vevő hagyjuk, hogy ellenőrizze és módosítani az adatokat annak érdekében, hogy a vevő, még fontolgatják a vevő felismerni és kijavítani a hibákat közben adatbevitelt a rendbe. A vevő elküldi a megrendelést, kattintson a "Rendelés küldése". A megadott adatokat annak érdekében, amelyeket az eladó helyesnek vélt. Az eladó azonnal kézhezvételét követően a megrendelés a vevő megerősíti átvételét az e-mail, az e-mail cím Vevő biztosított a felhasználói felületen, vagy a sorrendben (a továbbiakban: "elektronikus címét a vásárló").

3.6 Az eladó mindig jogosult, attól függően, hogy a megbízás jellege (az áruk mennyisége, beszerzési ár, a pontos szállítási költséget), hogy kérjen a vevő további megerősítést (például írásban vagy telefonon).

3.7 A szerződéses kapcsolat eladó és vevő felmerül szállítási utalványt elfogadó (elfogadás), amelyet elküld a vevő e-mail és elektronikus levelezési címét a vevő.

3.8 Vevő kijelenti, hogy a használata távközlő megkötésével az adásvételi szerződés. Felmerült költségek a vevőt, ha a távközlő eszköz kapcsán megkötése adásvételi szerződés (költsége internet-hozzáférés, telefon költségek) a vevő viseli, és ezek a költségek nem különböznek a normál sebesség.

 

 

 1. Az áru ára és fizetési feltételek

1.4 Az áru ára és a kapcsolódó költségek a szállítás alatt álló áruk adásvételi szerződés a vevő fizeti az eladó, a következő módon:

- Készpénzben az eladó a Different.cz, Roosevelt 9, Plzen, 30100;

- Utánvéttel kijelölt helyen a vevő által annak érdekében;

- Banki átutalás az eladó számlájára sem. 107 4511230287/0100, birtokában Komerční Banka as (a továbbiakban: "Eladó Account");

- Készpénz fizetés kártyával online;

2.4 Együtt a vételárat, a Vevő köteles a kapcsolódó költségek csomagolási és szállítási, egyeztetett ütemben. Hacsak kifejezetten másképp nem rendelkezik, a vételár magában foglalja a kapcsolódó költségeket áruszállítás. A megrendelések több mint 1000Kč postaköltséget és a csomagolás ingyenes.

3.4 Az eladó nem igényel a vevő fizetni betét vagy más hasonló fizetés. Ez nem érinti a rendelkezések Art. 4.6 kereskedelmi feltételeket érintő fizetési kötelezettséget a vételárat előre.

4.4 Abban az esetben, a készpénzes fizetés, vagy a fizetés esetén a szállítás, a vételár fizetendő áruátvétel.

4.5 Abban az esetben, készpénzmentes, a vevő köteles fizetni a vételárat, valamint a változó szimbóluma a fizetést. Abban az esetben, készpénzmentes fizetés a vevő kifizeti a vételárat idején találkozott a megfelelő összeget az eladó számlájára.

4.6 Az eladó jogosult, különösen, ha a vevő nem nyújt további megerősítést (Art. 3.6), kifizetését követeli a teljes vételárat az áru elküldése előtt a vevőnek. A rendelkezések § 2119 bekezdést. 1 a polgári törvénykönyv rendelkezései nem alkalmazandók.

4.7 Minden kedvezmények az áru ára, feltéve, hogy az eladó által a vevő nem vonható össze.

4.8 Ha ez a szokás a kereskedelmi kapcsolatok, vagy ha úgy írja elő általánosan kötelező jogszabályok által kiadott Eladó kapcsolatos kifizetések szerződés alapján a vevő az adó dokumentum - számlát. Eladó egy fizető hozzáadottérték-adó. Az adó dokumentum - számlát bocsát ki az eladó a vevő kifizetése után az ár az árut, és küldje el elektronikus úton a vásárló e-mail címét.

 

 

 1. Elállás

1.5 Vevő tudomásul veszi, hogy a §-a értelmében 1837 a Ptk nem, többek között, hogy vonja vissza a szerződést a termékértékesítés, amelyeket igazítani kívánja a vevő, illetve annak a személynek, a vásárlási szerződést a termékértékesítés tárgyát gyors romlása, valamint az áruk ez volt a szülés után visszavonhatatlanul keverhető más áruk, a vásárlási szerződést a lezárt csomagolású áruk, amelyek a fogyasztó lezáratlan higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni, és a vételi szerződés a kínálat hang- vagy képfelvétel vagy számítógépes program, ha sérül a eredeti csomagolásban.

2.5 Ha ez nem az az eset cikk értelmében. 5,1 és kb más esetekben, ahol nem lehet elállni a szerződés, a vevő § szerint 1829 bekezdést. 1 A polgári törvénykönyv a jogot, hogy a szerződéstől elállni, számított tizennégy (14) napon származó termék átvételét, amely esetben az adásvételi szerződés több fajta áru vagy ellátási több részből, ez az időszak kezdődik kézhezvételétől az utolsó szállítás. Elállás eladó belül meg kell küldeni az említett időszakban az előző mondatban. Elállás a vevő küldhet többek között foglalkozik az eladó: Különböző divat, Šimerova 3, Plzeň, 30100, vagy e-mailben az eladó: simona@different.cz.

3.5 Abban az esetben, elállás alapján Art. 5.2 a vételi szerződés a lemondás az elejétől. Az árut vissza kell küldeni az Eladó számított tizennégy (14) nappal a visszavonás eladó. Ha a vevő eláll a szerződéstől, az ügyfél viseli a költségeit az áruk visszaküldésének az eladónak, még abban az esetben, ha az árut nem lehet vissza a karakter szokásos postai úton.

4.5 Visszavonása esetén cikkely értelmében. 5.2 eladó visszaadja a kapott pénzeszközök a vásárló számított tizennégy (14) napon elállás a vásárló bankszámlájára a vevő, a vevő meg kell jelölnie a szállítmányt vissza árut. Az eladó is jogosult arra, hogy a teljesítmény a vevő által időpontjában az áru visszaküldésének a vevő, vagy más módon, kivéve, ha a vevő vállalja és nem jelentenek további költségeket a vevőnek. Ha a vevő eláll a szerződéstől, az eladó nem köteles visszaadni a kapott pénzeszközök a vevő, mielőtt a vevő visszatér árut neki, vagy bizonyítani, hogy az árut küldött vállalkozó.

5.5 A károkat okozott az árut, az eladó jogosult egyoldalúan ellen Vevő visszatérítési igény a vételár.

5.6 Abban az esetben, ha a vevő § szerint 1829 bekezdést. 1 A polgári törvénykönyv a jogot, hogy a szerződéstől elállni, az eladó is jogosult bármikor elállhat a szerződéstől, és amíg az áru átvételekor. Ebben az esetben az eladó visszaadja a vételárat, indokolatlan késedelem nélkül, banki átutalással a megjelölt bankszámlára a vevő.

5.7 Ha az áruval együtt, amennyiben a vevő egy ajándék, az ajándékozási szerződés a vevő és az eladó kötött állapotban későbbi, hogy ha van egy elállás vevő elveszti ajándékozási szerződés tekintetében, mint egy ajándék a hatékonyság és a vásárló köteles együtt az áru eladó is visszatér feltéve ajándék.

5.8 Ha a része az eladó kiterjesztett óra az árucsere, így ez kell venni csak egy bónusz a prodávajícícho. Például a karácsony utáni CSERE megfelelő karácsonyi ajándékokat. Ebben az esetben meg kell felelnie a következő feltételeknek:

 • A termékeknek rendelkezniük kell használatlan és tartalmazzák az összes tag. Ezek nem visel védjeggyel ellátott áruk.
 • Termékek ebben a "bónusz" időszak csak akkor változtatható az eredeti termék ára. Az egész esemény cseréje ajándékok a bónusz az Ön számára - kedves vásárlók - kérjük, megérteni, hogy nem lehet a karácsonyi ajándékokat szándékosan várni, hogy indul az értékesítés, majd velünk hiszem, hogy szeretnék egy dolgot kell cserélni az azonos kedvezményes stb .;)
 • Ebben a "bónusz", ha a határidő meghosszabbítható a cserére nincs lehetőség visszatérítésre. Változás ajándékok arány nem szép.

 

 1. Szállítás és áruk szállítását

1.6 Abban az esetben, ha a szállítási mód tárgyalják alapján külön kérésére a vevő, a vevő viseli a kockázatot és járulékos költségek ezt a közlekedési módot.

2.6 Ha az eladó az adásvételi szerződés kell az árut a megjelölt helyen a vevő által a megrendelést, a vevő köteles az áru átvételét a szállítás.

3.6 Abban az esetben, ha az okokat, amelyek miatt az áru kell szállítani ismételten vagy bármilyen más módon, mint ahogyan az a rend, a vevő köteles fizetni a kapcsolódó költségek ismételt szállítás az áruk, ill. kapcsolódó költségek más szállítási mód.

4.6 Ha figyelembe az árut a fuvarozó a vevő köteles ellenőrizni a sértetlenségét az áruk csomagolására, és ha bármilyen hibát azonnal értesítse a szállítót. Abban az esetben, a megállapítás megsértése csomag jelzi az illetéktelen behatolás szállítmány Vevő vállalja a szállítást a hordozót.

 

 

 1. Jogai hibás teljesítés

1.7 Jogait és kötelezettségeit a felek jogaira vonatkozó hibás teljesítés szabályai az irányadók a vonatkozó jogszabályok (beleértve a rendeletek § 1914-1925 § 2099-2117 és § 2161-2174 a Ptk). A jótállási idő áruk (határidő jog gyakorlásának hibás teljesítés) 24 hónap (2 év) a termék átvételét.

2.7 Eladó felel a vevőnek, hogy az áru a szállítás nincs hiba. Különösen az eladó köteles a vevő, hogy ha a vevő átvette az árut:

7.2.1. az áru tulajdonságait, hogy a felek megállapodtak, és nincs olyan megállapodást kötött azon tulajdonságokat, amelyek az eladó vagy a gyártó által leírt, vagy amelyek vásárlók elvárják a jellegére tekintettel az áruk és a reklám alapján általuk,

7.2.2. az áru megfelel a célnak, amely annak használatát vagy eladási listákat, amelynek az árukat az azonos típusú általában használt

7.2.3. áruk mennyisége, intézkedés vagy súlya és

7.2.4. az áruk megfelelnek a törvényi előírásoknak.

3.7 Az említett rendelkezések cikkben. 7,2 üzleti feltételek nem alkalmazandók az eladott áruk alacsonyabb áron hibája, amelyre az alacsonyabb ár tárgyalta, a kopást az áru által okozott közös használatát, a használt áruk átállni használatával vagy kopás, hogy az áru át kellett vennie vevő, vagy ha úgy tűnik, hogy az áru jellegét.

4.7 Amikor nyilvánvaló hibát követő hat hónapon belül az átvételt, azt feltételezzük, hogy az áru hibás volt abban az időben az átvétel. A vevő jogosult a jog gyakorlására a hiba, amely akkor a fogyasztói termékek alatt huszonnégy hónapon belül.

5.7 Jogai hibás teljesítés helyezi a vevő az eladó az ő üzleti hely, ahol ez lehetséges, figyelembe véve a választék eladott áruk, esetleg az ülés vagy telephelye. Egy pillanat alatt a követelés minősül az a pillanat, amikor az eladó megkapja a vevő igényelt árut.

6.7 Egyéb jogok és kötelezettségek a felek felelősségével kapcsolatos az eladó a hibás lehet módosítani a panaszeljárás eladó.

 

 

 1. Egyéb jogok és kötelezettségek a felek

1.8 A vevő megszerzi az áruk tulajdonjoga a kifizető a teljes vételárat.

2.8 Az eladó nem állnak kapcsolatban a vásárló köti magatartási értelmében § 1826 bekezdés. 1 pont. e) a Ptk.

3.8 Fogyasztói Panaszok nyújt eladók elektronikus címre info@different.cz. Tájékoztatás a település a panasz vevő elküldi az eladó a vevő e-mail címét.

4.8 A peren fogyasztói jogviták rendezésével származó adásvételi megállapodás, a Cseh Kereskedelmi Felügyelet, székhelye Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2, ID: 00 020 869, Internet: www.coi.cz.
Platform vitarendezési internetes megtalálható az interneten https://ec.europa.eu/consumers/odr lehet használni a viták az eladó és a vevő az adásvételi szerződés.

4.8 Európai Fogyasztói Központ Csehország alapján Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2, Internet cím: https://www.evropskyspotrebitel.cz fókuszpontja az Európai Parlament és a Tanács rendelete (EU) sz. 524/2013 21-én kelt . május 2013 megoldásához fogyasztói jogviták online rendelet módosításáról (EK) sz. 2006/2004 irányelv és 2009/22 / EK rendelet (a fogyasztóvédelmi ODR online).

4.8 Az eladó jogosult az árut forgalmaz egy kereskedő. Kereskedelmi végzett vizsgálat szerint a hatóság a Kereskedelmi Iroda. Felügyelete adatvédelmi gyakorolja a Hivatal személyes adatok védelméről. Cseh Kereskedelmi Felügyelet a megadott tartományon belül, többek között a felügyelet betartását törvény értelmében. 634/1992 Coll., A fogyasztóvédelem, módosítva.

5.8 A Vásárló magára a veszély változó körülmények értelmében § 1765 bekezdésben. 2 a Ptk.

 

 

 1. Adatvédelem

1.9 Adatvédelmi vásárló, aki természetes személy által biztosított törvény értelmében. 101/2000 Coll., A személyes adatok védelméről, módosítva.

2.9 Vevő kijelenti, hogy a feldolgozása a személyes adatok: név, cím, azonosító száma, adóazonosító szám, e-mail címét, telefonszámát (a továbbiakban együttesen: a "személyes adatok").

3.9 Vevő kijelenti, hogy a személyes adatok feldolgozása, az eladó, abból a célból, megvalósítása szerinti jogok és kötelezettségek a szerződés és fenntartása céljából felhasználói fiókot. Ha a vevő nem választhat másik lehetőség, hozzájárul ahhoz, hogy a személyes adatok feldolgozása, az eladó, valamint abból a célból küld kereskedelmi üzenetek és információk a vevőnek. Hozzájárulását a személyes adatok feldolgozása teljes egészében e cikk szerint nem követelmény, amely önmagában lehetetlenné tette, hogy kössön adásvételi szerződés.

4.9 Vevő tudomásul veszi, hogy köteles a személyes adatokat (regisztráció, a felhasználói fiók a megrendelés során a webes felületen az üzlet) helyesen és a valóságnak, és indokolatlan késedelem nélkül értesíti az eladó a változás az ő személyes adatait.

5.9 A személyes adatok feldolgozása a vevő, az eladó kijelölhet egy harmadik fél, mint a processzor. Amellett, hogy a személyek áruk szállítására nem személyes adatok, az eladó előzetes hozzájárulása nélkül a vevő adjuk ki harmadik félnek.

6.9 Személyes adatot kezelni határozatlan időre. Személyes adatok feldolgozása elektronikusan automatizált módon vagy nyomtatott formában nem automatizált módon.

9.7. A vevő igazolja, hogy a személyes adatok pontosak, és hogy ő tanácsolta, hogy önként adja meg személyes adatait.

8.9 Abban az esetben, ha a vevő úgy gondolta, hogy az eladó vagy a processzor (Art. 9.5) végzi a feldolgozást a személyes adatok, amely nincs összhangban a védelem a magán és a magánélet, a vásárló vagy a törvény ellen, különösen, ha a személyes adatok hibásak tekintetében céljából a feldolgozásuk, a következőket teheti:

9.8.1. kérje az eladó vagy a processzor a magyarázatot

9.8.2. megkövetelik az eladó vagy a processzor kiigazította a helyzetet.

9.9 Ha a vevő kér információt feldolgozására a személyes adatok, az eladó köteles ezt az információt. Az eladó joga van tájékoztatást alapján az előző mondatban, megfelelő kártérítést követelhet meg nem haladó költségei a szükséges információkat.

 

 

 1. Küldés kereskedelmi üzenetek és tároló cookie-k

1.10 Vevő kijelenti, hogy megkapja kapcsolatos információkat az áruk, szolgáltatások vagy a vállalat az eladó a vevő e-mail címét, és egyetértenek abban, hogy megkapja a kereskedelmi kommunikáció az eladó által a vevő e-mail címét.

2.10 Vevő egyetért megtakarítás így. A cookie a számítógépén. Abban az esetben, ha a vásárlás a honlapon lehet, és elfogadott kötelezettségvállalások adásvételi szerződések teljesítése, tárolás nélkül így. A cookie-k a számítógép a vevő, a vevő hozzájárul az előző mondatban bármikor.

 

 

 1. kézbesítés

11.1. A vevő lehet eljuttatni a vásárló e-mail címét.

 

 

 1. Záró rendelkezések

1.12 Ha a kapcsolat az adásvételi szerződés tartalmaz egy nemzetközi (külföldi) elemet, majd a felek egyetértenek abban, hogy a kapcsolat szabályozza a cseh jog. Ez nem érinti a fogyasztók jogait eredő általánosan kötelező jogszabályok.

2.12 Ha bármely rendelkezése a Feltételek érvénytelen vagy eredménytelen, vagy ilyen történik, ahelyett, hogy az érvénytelen rendelkezést egy olyan rendelkezés, amelynek értelmében érvénytelen rendelkezés lép legközelebb. A rokkantsági vagy végrehajthatatlan egyik rendelkezés nem érinti a többi rendelkezés. Módosítások és kiegészítések az adásvételi szerződés vagy szerződési feltételek kizárólag írásos formában.

3.12 Az adásvételi szerződés többek között feltételeket archiválva az eladó elektronikus formában nem hozzáférhető.

4.12 Elérhetőség eladó: postai cím diferent FASHION, Šimerova3, Plzen, 30100, e-mail címét info@different.cz, telefon 773 002 808.

Pilsen a január 1, 2015