−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 59 óra múlva 50 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Obag - divat trend vagy élmény?

  16. 07. 2018      A divat világában

O bag  kézitáskák, mindentől függetlenül van ezekben a táskákban valami, amitôl vonzóak, és jól mutatnak. Még nem ismered, akkor gyorsan szerezz be egyet. Az Obag táskák például kifejezetten cukik a mindennapokra, de akár kiránduláshoz, piknikhez, vakációhoz, könnyű őket tisztán tartani. Még mindig top trendik, gyere velünk és tudj meg többet... 

Van aki imádja és van aki egyszerűen utálja. A márka 2009-ben alakult, taskák mellett órákat és napszemüvegeket is árulnak, már 40 országban vannak jelen. Első termékük az Owatch (óra) volt, melyet cserélhető szíjak, és széles színválaszék jellemzett. 2010-től kaphatók a táskák, az eredeti "classic" dizájnon kívül már mini, strandra való, vödörtáska és oldaltáska formák is kaphatók. Persze mindig vannak limitált szériák és különféle akciók is. De mi is az az Obag? "Egy egyszerű, praktikus és modern divatos O bag többféle szín  szín, pánt, kiegészítő kapható, hogy teljesen személyre lehet szabni a táskát, így egyedi darabunk lesz, ami manapság, a monogramos luxustáskák. Az anyaga nem szilikon – bár annak tűnik –, hanem EVA (ethylene vinyl acetate) habszivacs, ami könnyű, vízálló és rugalmas. Az olasz márka célja, hogy vásárlóinak divatos, nagy választékkal szolgáljon, hogy kifejezhessék magukat öltözködésükön keresztül és különleges stílust alakíthassanak ki.

Azonban a divat márka naprakész, és mint mindig, most érdekes és divatos darabokat kínál különböző színekben, mintákban és formákban. Időtlen, így soha nem megy ki a divatból. És függetlenül attól, hogy nem alkalmas minden outfithez, abban határozottan egyetértünk, hogy a kézitáska hihetetlenü praktikus. 

O zsák

O zsák

 

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?