−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 50 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

O bag - új fazonok, új szinek

  07. 09. 2018      A divat világában

 

Plasztik O bag táskák az olasz márkától  melyet imádunk is meg nem is, de inkább igen. Bemutatjuk a legújabb  terndi, színeket, fazonokat, melyeket egyszerűen imádni fogsz. Az idei szezon mégtöbb és szebbnél szebb fazonokat ígér számunkra. Különleges fazonok, melyekbôl persze ne hiányozhat a Standard és a  Mini test sem. Megvan már az összes O bag gyűjtemény, crossbody, vagy mint az O Moon, O Moon Light a O Swing. Ha pedig a nagyobb táskákat imádod, akkor neked találták ki az O Urban, O Twist vagy az O Beach modeleket. 

O Bag Standard

Az egyik nagy kedvenc az O bag Standard az idén mégtöbb újdonsággal. Mint például  Pink, Cobalto, Sangria, Mela, Melanzana, Verde Scuro, Coral nebo třeba Becco Doca stb. Az bennük a jó, hogy mindenhez jól mutatnak, és jól kombinálhatók. 

 O bag Standard Pink

O Moon a O Moon Light

O Moon a O Moon Light, hasonlóak a crossbodyhoz. Az O Moon de csak kézben viselhetô, inkább elegánsabb outfithez. O Moon test picivel nagyobb mint az O Moon Light test. Speciális fogantyúkkal rendelkezik, amely könnyen kezelhetô.

BrushO bag O Moon Smoke Pink

Brush testet már biztos ismeritek. Különleges felület  Standard testtel, kicsit vastagabb. Az idei kollekció  nagyon treni és színes, nézd meg például az Aqua, Salvia vagy  az Albiccoca modeleket. 

O bag Brush Aqua

Beach

 

O bag Beach Sangria

O Swing

O bag O Swing Bluette

Urban

O bag Urban Cedro

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?