−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 32 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

O bag - Új divat darabok 2019

  18. 02. 2019      A divat világában

A kedvenc márkánk az olasz  O Bag már évek óta töretlen sikerrel halad elôre, és hatalmas sikerrel. Az  O Bag márkának már hatalmas rajongó tábora van, igazi fanatikusok. És pont emiatt nálunk is mindig, újabb és újabb, szebbnél szebb új modellek jönnek. Az O bag táska határozott és divatos vonalakkal, jellemzője, hogy pár pillanat alatt, két táska típust is lehet varázsolni belőle. Elemekre szedhető, és személyre szabható a variálható kiegészítőkkel. 

Most az aktuális trend, a sárga szín, és a hozzá hasonló színek mint például a Curry szín.  Ez a szín egyedi és feldobja az outfited, könnyen kombinálható. 

 Az O Bag egyszerűen lenyűgözô, többféle kombináció, és model mint pl. az O Bag O Square, O´50, O Twist vagy az Urban. Nagyon jól mutatnak, jól kombinálhatóak, divatos vonalakkal, az O Twist  például nem csak a strandra de a mindennapokra is tökéletesen megfelel, az Urban standart test elgáns, amely jól mutat a munkahelyre.  Az O´50 model vagy az  O Square kényelmes, és praktikus darab a mindennapokra. 

kabelka O Bagkabelka O Bagkabelka O Bag

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?