[GAP, UNDER ARMOUR] -30 % ezzel a kóddal EXTRA30 Vége 143 óra múlva 36 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

O BAG OUTFITY

  04. 02. 2019      Different TV CZ / SK

Kézitáskák O zsák

Annyira vártál az új epizódon, mint mi? Tehát hooray. A DifferentTV új epizódja született és kissé szokatlan. Az újév első epizódjában néhány tippet készítettünk arról, hogyan lehet az O-táskáját felszerelni.

Biztosan ismeri az O bag olasz kézitáskákat . Eredeti, mosható, könnyű ... Egyszerűen sok előnyeik vannak, amikről számtalanszor beszéltünk a DifferentTV korábbi epizódjaiban. Ma elkészítettük Önnek, hogyan lehet ezeket a kézitáskakat valódi divatdarabokká tenni, amelyek képesek lesznek versenyezni a legjobb márkákkal.

Ezért készítettünk néhány ruházati tippet, amelyek ösztönözhetnek Önt. Ezért négy teljesen különböző ruhát készítettünk - sport, elegáns, formális / üzleti és sport. Ezután kiválasztottuk a kézitáskák O színű kombinációit, és a munka elkészült.

És most rajtad múlik. Miután megnéztük a videóinkat, azt hisszük, hogy nem fogsz félni mástól, nem szokásos módon. Ne aggódjon a kombináció miatt, és egyszerűen csak különbözzen.

Várjuk reakcióit, akár a Facebookon, a Instagramon, akár csak e-mailben írhat nekünk. Boldogok leszünk. Kellemes időtöltést élvezze a gyönyörű hó.

O zsák

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?