Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 65 óra múlva 0 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Nyári utazási stilusban

  07. 06. 2016      A divat világában

Június hőmérséklet, napsütés és nyári zivatarok beszámol arról, hogy az időszakban a legőrültebb tervek és a végtelen energia van. A nyár folyamán nyilvánvalóan rokon és bárhova, ahol vonz bennünket, vagy ha egyszerűen csak szeretné. Mindegy, hogy a strand, a hegyek és a történelmi városok, egy dolog minden olyan helyen, ahová utazni közös. Mindenütt azt akarjuk, hogy elegáns. És mivel te más, tudjuk, hogyan kell tanácsot ad;)

Kezdjük szépen a gyakorlati rész. Az utazó táska is feltétlenül szükséges, így biztosan jól jön a csodálatos és színes utazótáska a kerekek Desigual. A tetteink táskák ingyen, miközben vásárol több már lejárt, de még így is lehet vásárolni. És ez tényleg megéri;)

De ha a utazótáska elegendő, így biztosan elegáns. Még egy ilyen, mert van. Naskladnili Volt egy szép hírek a görög márka Doc . Együtt hihetetlen, mi volt fémes kézitáskák és elegáns és divatos hátizsák. Imádni fogod nemcsak azért, mert a csodálatos design, hanem a praktikum.

Doc és Melissa És most legalább a lábad! Ez a hátizsák azért hasznos, mert ellenállhatatlanul gyönyörű szandál, vagy balett lakások szeretett cipő Melissa . Különösen azok az ugyanolyan színű, mint a hátizsák Doc. Nos, mondd magadnak, hogy nem tökéletes? Az ilyen berendezések felszerelését jól nézel ki önmagában, forró Róma központjában, és a oszlopsor bármely területen.

Airy és gyakorlati rövidnadrág a nyáron? Ha nem fér egy szoknya vagy ruha, és utánuk határozottan ormányával falat. Annál is inkább, amikor olyan szép. Stílusos, mint az a holland márka Scotch & Soda, mert nem csak szép, hanem világos, levegős és egy gyönyörű anyag.

nyári ruhában

Akkor hiányzik a tökéletességhez csak kiegészítők. Ne ellenállni a forró nyári napokon, elegáns kalap Doc és a ruhát, mint kiegészíti az eredeti ékszereket az azonos márka.

Nyári kezdődik, és egyszerűen nincs egyetlen oka, hogy ha nem élvezik, hogy a legteljesebb mértékben! És még ha ez néha nehéz, így próbálja leállítani gondjait, és élvezze a forró pillanat, nap. Mert lehet támadni valamit, és azt is észre semmit. Ez csak az életed és csak nyáron) Így legyen más!

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás