−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 102 óra múlva 42 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Nyári cipők, amelyeket már nem akarsz felszállni

  14. 06. 2019      A divat világában

Lééééto, lééééétoýýýýýýýýýých. Ezen a nyáron szeretnék táncolni… .A varázslatos cipőkben, amelyek elbűvölnek a design és a kényelem mellett.

Talán minden nő kedvenc tevékenysége az új cipő. És most végre sikerült. A nyári cipők szezonban vásárolnak! Flip-flopok, papucsok és szandálok világszínvonalú márkákból , különböző stílusokból és vidám formatervekből, amelyek közül minden hölgy, hölgy, nő megtalálja a kedvencét.

Flip flops

A nyártól elválaszthatatlan cipő. Fekete-fehér vagy színes, díszített vagy finom. Mindannyian szeretjük őket, és mosollyal vigyük őket.

Az idei évben a 100% -ban újrahasznosítható Rider szandálokba csúszkál , és a talpbetétükkel úgy érzi, mintha a felhőben járna.

Az alkalmi és alkalmi ügyvédek számára az Ipanema flip flops számos színkombinációban kapható . Puha, rugalmas és játékos.

Ha inkább egy elegancia szeretője? Ezután vannak Grendha papucsok , izzó luxus elemek, strasszok és arany részletek.

papucs

A nyári cipők még tartalmazzák a csúszós papucsokat. A Calvin Kleinból származó nők viselhetnek nőket, de férfiakat is, vagy mindkettőt, hogy egy tökéletesen illeszkedő párot hozzanak létre, amelynek van stílusa. Bár úgy tűnhet, mintha a cipő a cipőhöz, nem pedig mindennapi viselethez, ne tévesszen meg. Igazán nagyszerűek a hétköznapokon, a városban, kirándulásokon és a tengerparton.

Figyelmet érdemelnek a platformon található Converse papucsok, amelyek tökéletesen kiegészítik a városi megjelenést. A bőr és a gumi talppal kombinálva vannak, és ha már vannak, a kényelem hulláma elárasztja Önt a memóriájukkal.

Hiányzik egy kis romantika és gyengédség? A Melissa a pasztell színekkel ellátott papucsokat kapja szemet gyönyörködtető íjjal.

szandál

A legfrissebb trend az idei szőrös szandál (masszív, robusztus), a viselőik kápráztatják a kényelmet a könnyű felszereléssel. Próbálja meg például a Zaxyt . Speciális, puha, hajlékony és vízálló műanyagból készülnek. Tehát a Zaxy szandálok hűek lesznek, és a város, a munka, a találkozó és az utazás, illetve a tengerparti nyaralás társai lesznek.

Tényleg meg akarja kényeztetni a lábadat? Ezután tekerje a Crocs szandálokat ! A talpbetétes pontok, a könnyűség és a sarok-rögzítő pántok a megfelelő anya minden kényelemért. Mindent tökéletesen teljesít a tisztességes, lágy színkombinációkkal.

Bár a trendek néha elkeserülnek, a Tommy Hilfiger ékszandálaiban nem fogod megfordítani a lábad. Éppen ellenkezőleg, biztosan és büszkén járhatsz rajtuk. Az ikonikus színekben a jelek és ékek juta, amely egyszerűen a nyári modellekhez tartozik.

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?