+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Nyár O zsákkal

  26. 07. 2019      A divat világában

- Tisztában vagy széles körben ismerem minden O zsákot ... de még nem láttam ezeket a kombinációkat!

Nem csoda, hogy a legforróbb színkombinációkat választottuk az Ön számára , ahonnan a nyár szó szerint törlődik. MINI- és STANDARD-testek félreérthetetlen árnyalatokban, fogantyúkkal, de a vállon és a belső zsákokon is, így az O-zsák kincseihez nem nyúlnak be kézzel.

- Szóval mikor kipróbálsz engem ebből a sárgaságból? "

Talán most! A zsák testéről Ginestra, Cedro vagy Curry? Minden árnyalatnak van valami, ami könnyen kombinálható fekete, barna és fehér kiegészítőkkel. De a típusunk egy fantasztikus kombináció a kék kötelekkel és egy kék belső táskával. Olyan, mint a nyár!

- Nos, nem szeretném ezt elmondani - mondta. - Ez egy trend minden nyáron, de egy zsák zsák, mint egy nyári ég vagy egy tengerfelszín, nem maradhat észrevétlenül. Meleg nyári szellővel lélegzik a nyaralás, kirándulások és a kirándulás során.

"Az alacsony IQ-val rendelkező emberek fenomenális memóriával rendelkeznek." Bármi legyen is a memória, ezek az O táskák biztosan lesznek!

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás