[GAP, UNDER ARMOUR] -30 % ezzel a kóddal EXTRA30 Vége 145 óra múlva 9 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

NOVÁ KOLEKCE ZNAČKY EMU AUSTRALIA FW18

  25. 10. 2018      Different TV CZ / SK

EMU AUSZTRÁLIA

Az őszi időjárás látszólag elfut. Levelek esnek. Itt esik, és van néhány percünk az őszi-téli felkészüléshez. Ezen okok miatt itt van egy új epizód a Különböző TV-kben, ahol elkészítettük az EMU AUSTRALIA cipőgyűjteményét 2018 őszére / télére.

A nagyanyáink már régen azt mondták, hogy a tél lábaktól jön, tehát tartsa melegen a lábad. Ma voltak és vannak még ma is. Tehát ha nem akarjuk meghűlni őszi kora ősszel, akkor az új alkatrész a megfelelő az Ön számára. Miért? Simčával és Nikollal együtt megnézi az EMU cipőket, amelyek célja a lábad száraz, de mindenekelőtt meleg és kényelmes tartása.

Az új EMU cipő kollekció számos új funkcióval rendelkezik. Az egyik az egyik a Stinger modellek színeinek kiterjesztése a csokoládéra, fuksziara
vagy türkiz.
További újdonság a közvetlenül Ausztráliában gyártott modellek. És honnan tudod? Ezt még nem fogjuk elmondani, de határozottan
hogy poznáte :)

Milyen előnyei vannak az EMU cipőknek?

  • Kényelmesek
  • Tartósak
  • Kemények
  • Puha és könnyű
  • Valódi báránybőrből készültek
  • És biztosan talál más előnyöket is :)

A mai epizód tele van hírekkel és információkkal az EMU márkáról. Tehát ha négy perce van, akkor a lábad egy pillanat alatt meleg és kényelmes lesz .

NŐI Cipők EMU

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?