+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

NOVÁ KOLEKCE CULITO FROM SPAIN FW18

  18. 10. 2018      Different TV CZ / SK

CULITO SPANYOLORSZÁGBÓL

Ma megnézzük a fog szép márkáját, amely messziről jött hozzánk - CULITO FROM SPANYOLORSZÁG. Ezt a márkát hosszú ideig megfigyelheti e-üzletünkben. Ennek ellenére továbbra is meghökkent bennünket és minden új kollekcióval szikrát csinálunk a szemünkben, és első látásra beleszeretünk . Újra és újra ...

Spanyolország egy gyönyörű hely, ahol igazán érdekes és színes divattermékek születnek. Ez az oka annak, hogy a FW 2018 jelenlegi gyűjteménye olyan érdekes, hogy új epizódot készítettünk a Különböző TV-kről. Tudjuk, hogy a szép időjárás hamarosan eltűnik. De továbbra is reméljük, hogy ez egy ideig megmarad. De Nikol azt gondolta: "Mi lenne, ha nem?" - kérdezte. Simča azonban nem habozott egy pillanatig válaszolni, és megérintett egy gyönyörű ruhamodellt, amelyet hűvös időben is viselhet, még akkor is, ha rajta van. Hihetetlenül színes ruhát viselhet partihoz, és elbűvölheti barátait.

Nemrég írtunk, hogy jól érezze magát gyertyával és teával. Nem ma. Húzza fel a lábát. Készítse el kedvenc nyári italát, és emlékezzünk együtt egy csodálatos nyárra.

Női ruhák CULITO SPANYOLORSZÁGBÓL

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?