Black Friday! 15%-ék KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal BLACKVége 105 óra múlva 25 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Nemzetközi Nőnap - Tippek ajándék nőknek

  06. 03. 2017      A divat világában

Mindannyian nagyon jól tudjuk, hogy március 8 van a Nemzetközi Nőnap, de kevesen tudják, hogy ez a nap kell a nők ünnepli egy ajándék. A legtöbben azt mondják, hogy IWD egy kommunista ünnep, de az igazság az, hogy ezen a napon 1908-ban, a nők került a választójog. És így csak lett a március 8 világnap ,, liberális „nők a törvény. És uraim, be valamilyen távoli szegfű és felejtsd szeretett felesége, testvére, anya, nagymama vagy barátja sokkal többet fizetni. És kapsz egy pár tippek egy ajándék .

1) táska

Gyűjtse ajándékok nőknek gyakran úgy tűnik, mint egy ijesztő feladat, de hidd el, ez nem olyan sok erőfeszítést. Hallottál már, hogy egy nő azt válaszolni a kérdésre, ha szüksége van egy erszényt - Nem? Soha, nevezetesen kézitáskák nő sosem elég. Ők már régen elment, mert azokban az időkben, amikor csak szükség van egy dallam kézitáskák cipőt. Ma kell erszényes kabát, táska, hogy a biztonsági öv, pénztárca, vagy egy póló, pulóver, és így tudtunk menni örökre. Tehát ha azt akarjuk, hogy legyen szíves a kedvesét igazán eléri női pénztárca vagy táska .

kézitáska Doca

2) ékszerek

Nem nő soha nem sértett vagy ékszert. Függetlenül attól, csillogó műanyag. Az aktuális választás nagyon egyszerű, csak kitalálni a szín és a stílus, és nyertél. Ajándék formájában ékszer teszi őt boldoggá, bár teljesen teljesen hiányzik, nő ékszer mindig képes kombinálni valami.

Karkötő Ops! tárgyak

3) sál

Amit biztosan nem lehet baj, egy kendő vagy sál, kendő is nevezetesen használható számos célra, és ha úgy dönt, egy elegáns és eredeti sál Desigual , meg hogy egy nő nagyon boldog.

Desigual sál

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás