−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 21 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Nemzetközi Fehérnemű Nap

  01. 04. 2019      A divat világában

Annak ellenére, hogy tudjuk, hogy vannak közöttünk olyanok, akiknek nincs problémája, hogy kilépjenek belőle, ez a nemzetközi nap azoknak szól, akik nem tudják elképzelni életüket fehérnemű nélkül.

Furcsanak tűnik, ha „napjait” viselte? Végül is, a nemzetközi napoknak néhány fontos történelmi eseményre emlékeztetnek, ugye? ... De hiszem, hogy a fehérneműnek nagy a történelme.

A ma ismert lenvászon a 20. század elején kezdett megjelenni, és tisztán gyakorlati célja volt. Az a tény, hogy az évek során az emberek számára is jó szemfényképzővé válhatott. De ez történt, és mi, a jövő nők és férfiak, köszönöm ezt.

Végül is el tudod képzelni, hogy minden nap egy szorosan kötődött fűzőben jársz, a túlságosan szexi darabod "kata" a combod közepén, a nadrágod körüli csatornával, és az embered egy másik nadrágot visel a nadrágja alatt, felállva a borjaival, és ki kell nyitnod három csomóval és két gombbal birkózni?

Köszönetnyilvánítások közé tartozik Lucy Duff Gordon (első rövidnadrág rövidnadrág), Maria Tucek és Mary Phelps Jacob (első melltartó) és férfi generáció (a férfiak fehérneműje fokozatosan fejlődött, kényelem és ötletek).

Napjainkban az olyan ellenállhatatlan vágások, színek és minták közül választunk, amelyek minden évszakban elbűvölnek, és egyre több szép, kényelmes és elengedhetetlen darabot vonzanak a szekrényünkbe.

NEM SZÜKSÉG KELL TARTAN!

Akár sportos rajongó, akár funkcionális, elegáns vagy szexi csipke fehérnemű, válassza ezt 3.4. Ezen a nemzetközi napon az eladók rendezvényeket, különleges ajánlatokat vagy fehérnemű-kedvezményeket szerveznek a viselőinek és ügyfeleinek.

Női fehérnemű

Időtlen Calvin Klein vagy ikonikus Tommy Hilfiger . Minden márkának van valami önmagában, és bugyit, tangot, sok darabot és színkombinációt kínál, ami minden nőt mosolyog az ajkán. Meg kell jegyeznünk, hogy néhány darabnál sajnálatos, hogy más ruhákat öltözünk, mert szépek.

Férfi fehérnemű

Mindenekelőtt a kényelem. Az úriemberek nem félnek, hogy kedvelik a stílust, és érezzék a Calvin Klein megkülönböztető színeit vagy a praktikus 3 csomag Tommy Hilfiger-t egy tisztességes színkombinációban, amely annyira jellemző a márka számára.

Alsónadrág mindkettőnknek, édesítsd magad egy drága félig

Mi az enyém a tiéd. A szerelem elbukása sokan felébred, még a vágy, hogy ugyanazt a ruhát viseljék. A Slippsy márkával ez nem jelent problémát a fehérneművel. Divatos rövidnadrágot kínál nőknek és férfiaknak az otthoni kényelem pillanataira.

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?