Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 10 óra múlva 22 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Ne legyen otthon ,, csatározások „Dazzle haza a tökéletes ruhát

  23. 04. 2016      A divat világában

Is, akkor néha úgy érzi, hogy ha te otthon, te teljesen nem tetszik? Te nem visel semmilyen smink, a haj lazán kötve egy zsemle és mit visel, talán még érdemes beszélni? És néha úgy érzi, hogy nem akar csinálni valamit, mert úgy gondolja, hogy bár ,, otthon otthon”, továbbra is azt szeretné, hogy partnere szeme villant? Van egy tiszta oldat, módosítsa a ruhákat otthon stílus vagy a márka Desigual Diesel, és látni fogja, hogy mindezen érzések fognak tűnni ...;)

A mi e-bolt kínál széles választéka hazai ruházati különböző overall, sweatpants, leggings, rövidnadrág, póló, pulóverek és pareo a nightgowns és fürdőköpeny. Desigual 2016 mellett a gyűjtemény díszítette a legkisebb részleteket, így minden darab tökéletesen illeszkedik egymáshoz. De a bíró magad.

A hazai darab a márka Desigual

Sem a márka Diesel nem volt tétlen, és ebben az évben bevezette a gyűjtemény remek, elegáns és kiváló minőségű darab, amely úgy fogja érezni, nem csak jó, de jól nézel ki is. És így előfordulhat, hogy például a konyha alakul divat kifutón;).

Tökéletes darab a márka Diesel

PS: Ne legyen háztartási squabbles, de lehet a királynő otthonában.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás