−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 103 óra múlva 9 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Ne felejtsük el a Nemzetközi Nőnapot

  04. 03. 2020      A divat világában

Március 8. már vasárnap van, és a világ számos országában ismét emlékeztetnek az egyenlőségért, a szavazati jogért, a diszkrimináció és az igazságosságért küzdő nők erejéért. Igen, az MDZ nem a szocializmus emléke, hanem egy értelmes ünnep , amelyet nem szabad elfelejteni.

Korábban ennek az ünnepnek a jelképe egy piros szegfű volt. Ma inkább a recesszióból adományozzák ... Válassza ezt az évet a virágok helyett a divatos ajándéknak , amely, ellentétben a virágokkal , nem fakul, és sokkal hosszabb ideig fogja adni tehetséges nőit. Nézze meg, mely ajándékokkal cserélheti le a virágokat?

A gyertyák olyan gyönyörűek, mint a virágok

Szinte minden nő szereti a gyertyákat. Illatosítja a belső tereket hosszú órákig, és egyben szép dekoráció is. Adhat anyádnak, nagymamának, nagynéninek vagy barátjának. A Yankee Candle és a WoodWick márkák , amelyek nem csupán aromájukkal, hanem a repedezett fa kanócával is lenyűgöznek, meghatározzák két illatot is, amelyek minden hónapban megfelelnek a szezonnak . És kedvezményes áron kapja meg őket. Tehát egy ilyen ajándékkal örömmel fogja kedves feleségeit és pénztárcáját.

Virágok helyett, virágos ruha

Itt van! Ruhák tavaszi kollekciója, amely felett a szíve örülne. Azt akarja, hogy jól nézzen ki, nem igaz? Tehát adjuk a tippünket, és adományozzuk az MDŽ Desmual ruha virágmintával, amelyben ő is virágzik.

Vannak olyan nők, akik nem szeretik a ruhákat, és nem kellene rövidnek lenniük, nagyszerű tipp lehet a tavaszi kollekcióból származó pólók és felsők , amelyek minden nap elférnek , nadrág és szoknya, így a hölgyek valóban élvezik őket, nem számít az időjárás.

 

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?