−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 245 óra múlva 36 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

NŐI TAVASZI TORNACIPŐK

  16. 06. 2020      Different TV CZ / SK

Emlékszel még a gyerekkorodra? Reggeltől estig kint voltál. Sarkos tornacipő, de sok kaland? Biztos vagyok benne! Még mi a Differentnél is visszaemlékezünk néha a gyermekkorunkra, és ez adta az ötletet az új videóhoz.

Irodáink közelében van egy játszótér. Nos, mivel mindannyiunkban él még egy gyermeki lélek, nem haboztunk, hogy odamenjünk. De nem voltunk egyedül.Hoztunk magunkkal néhány játékos tornacipőt. Színes, kényelmes cipők, amelyek mosolyt csalnak mindenki arcára és feldobják mindenki napját.

Milyen cipőt választottunk? Mivel játszótérre mentünk, nem hiányozhat a sportcipő. Gyönyörű Tornacipők a Desigualtól választottunk, amelyek szó szerint ragyognak. Színesek, kényelmesek és pont megfelelőek az ilyen tevékenységekhez.Játszótérre, hosszabb sétákhoz, vagy túrákhoz Csehország szépségében!

Gryxx tornacipő! Újabb cipők, de ezúttal másmilyenek. Nevezetesen a platform tornacipők, amelyek idén ismét divatosak. Magasak, szilárdak és kényelmesek. Rengeteg előnyük van, és ami a legfontosabb nem hagyományosak. Fényesek és garantáltan nem lehet kihagyni őket.

Kedvenc GOBYs! Csak a rend kedvéért: ezek az idei kedvenc tavaszi papucscipők. Nem csak szereted, hanem szó szerint imádod őket.

Nem kaptunk mást, csak pozitív visszajelzéseket Önöktől ezekről a papucsokról. Nemcsak kedveled őket, hanem szó szerint beléjük szerettél. A Goby cipők megjelenésükben és motívumaikban is kivételesek. Teljesen gyönyörűek. Láthatsz rajtuk virágokat, állatokat, köztük például macskákat és papagájokat... Nos, milyen cipőjük van? Csak GOBY!

Válasszon néhányat ezek közül a cipők közül a Different.com oldalon, és idézze fel a gyermekkorát. Gyönyörű napsütéses napok, tele kényelemmel és... Vedd fel a cipődet!

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?