−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 61 óra múlva 0 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Női nyári cipő, amelynek stílusa van

  07. 05. 2020      Different TV CZ / SK

% videó (s, pQAQNf-fl0s)%

Különbözőek vagyunk, és ezért különféle szögekből kell néznünk az egyes dolgokra . A Különböző TV mai részében elsősorban a részletekre összpontosítottunk. Az ellenállhatatlan tavaszi / nyári cipők részletei. És tudod miért? Mivel itt az ideje, hogy kevésbé szórakozzunk, és felkészüljünk a meleg és napos napokra, amelyek az elkövetkező napokban és hetekben várnak ránk.

A legfrissebb hírek , amelyekbe biztosan beleszeret, a Sneakers Shoes Skech . Ezek kényelmesek , modern és ami a legfontosabb, kiváló minőségű . A Skechers márkát 1992-ben alapították Amerikában, különösen Kaliforniában. Azóta a világ továbbra is meghökkent és minden megtett lépéssel egyre népszerűbbé válik. Nos, mondd el magadnak?

Tommy Hilfiger cipők ? Nincs probléma . Ezek a szokatlan, tervezős cipők mindenkit elragadtatnak az elhaladó részekről. Ezek a helyes Különböző cipők, amelyek nem félnek kilépni a vonalból, és megmutatják, hogy egy másik megjelenés is hozhat gyümölcsöt.

A GUESS márka sem habozott, és a tervezők igazán törődtek az új kollekcióval. Az egyes cipők minden egyes részletét részletesen átgondolták. Legyen szó akár csipkékről, egy emelt platformról, akár színes kombinációkról, le kell vetnünk a kalapjainkat, és meg kell csodálnunk ezeket a darabokat.

Egy másik márka ..... És nem! :) Lepje meg magát, hogy lepje meg, milyen más cipőket készítettünk neked . Ülj kényelmesen, mert ez lovagolni fog!

▶ ︎ NŐK CIPŐNAK

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?