[GAP, UNDER ARMOUR] -30 % ezzel a kóddal EXTRA30 Vége 144 óra múlva 29 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

NŐI GOBY CIPELLŐK

  07. 02. 2020      Differenta TV HU

GOBY SHOES! Nôi lábbelik, melyek nem félnek az extravagáns megjelenéstôl. Játékos, kicsit ôrült, és hihetetlenülegyedi kivitelezés és dizájn - ez a GOBY! De mielôtt még elkezdjük, kezdjük az elejétôl.

Goby igazi újdonság, a divat világában. Ez a kiváló és egyedi márka négy éve hódítja a világot, a törkországból egészen Istanbulból érkezett. A legnagyobb elônye a márkának, a dizájnja! Mindig egyedi és utánozhatatlan, és ez mindennek az alapja. Elsôsorban nagyon fontos megjegyezni hogy rajzolva vannak a minták, ez azért érdekes, mert mostanság ez már nagyon ritka. Aztán átkerülnek a design centrumba, ahol reális ellenôrzés alá kerülnek. Minden egyes darabot becsületesen ellenôriznek, ezután a számítógépre kerülnek.

Aztán rányomtatják a az eredeti vagy épp a szintetikus bôrre, és kezdôdik a gyártás. Szóval épp ezért ilyen különleges a Goby, egyszerűen hihetetlen és nagyszerű a folyamat. Egyszerűen varázslatos ugye? Nézzétek meg a mai videónkat, érdemes. És aztán, tudassátok velünk hogy tetszik a Goby márka. Hidjétek el imádni fogjátok, úgy mint egész Európa! Van még egy javaslatunk…

Nehabozzatok egy percet sem, mert a Goby márka nem látható mndenfelé Magyarországon, gyertek velünk a Differenta.hu oldalára, és nézzétek meg ezeket a varázslatos lábbeliket... Szerintünk nem fogtok csalódni :)

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?