−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 39 óra múlva 49 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Női fehérnemű fehérnemű

  11. 10. 2018      A divat világában

Lelkes sportolók vagy? Gyakran sportol és nem szeret mindig viselni a ruháit? Akkor az ideális fegyverzet alatt az Ön számára. Az amerikai Under Armour divatmárka luxus sportruházatot, csizmát és divatkínálatot gyárt minden sportolási és szabadidős tevékenységhez. A ruhák kiváló minőségű funkcionális anyagokból készülnek, amit az előző Under Armour márkában ismerkedtünk meg. Ebben a cikkben a női sportruházatra összpontosítunk.

Választhat a funkcionális ingek, bézs és a felső különböző színek és minták, a női pulóverek, sport-rövidnadrág vagy sporttáskák , amelyeket használhat az utazás. A magas színvonalú technológia, amely eltávolítja a nedvességet a testről a felszínre, nem szaga, könnyű és megtartja a testhőmérsékletet. Nézzük meg a darabokat.

A női sport ing és Under Armor topok a jelenlegi divatirányzatoknak is megfelelnek. Válasszon a különböző színek és minták közül. Az anyagtechnológia nem hiba. A pulóverek sport- és alkalmi viseletre alkalmasak. Ez eltávolítja a nedvességet a testből és megőrzi a hőt. Nézz más nagyszerű darabokat.

Női sport ing és pólók alatt Armour

női sport póló alatt

sport felső páncélzat alatt

Női fehérnemű Under Armour alatt

 

női fehérnemű Under Armour alatt

Női páncélos nadrág

női sportrövidnadrág

Sporttáskák páncélzás alatt

sporttáska páncél alatt

 

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?