+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

MY OPS! - tartozékok, hogy van értelme

  19. 05. 2016      A divat világában

Az olasz márka Ops! Tárgyak jön a Cseh Köztársaság az innováció nevezett My Ops! Fogalmad sincs, hogy mit beszélünk? Ne aggódj, hamarosan lehet kideríteni. De vesszük elég fokozatosan.

Brand Ops! Tárgyak jött Itáliából, és kínál mindenféle kiegészítők, ékszerek és dísztárgyak, amelyek alapján a műanyag vagy szilikon anyagból. Ők is dolgoznak, rozsdamentes acél és más fémek. Ezek ötvözik a különböző anyagok, díszített színes kövekkel és gyöngyökkel, így nem meglepő, hogy a kiegészítők büszkék állapota - luxus.

karkötő Ops! Objects

A speciális kiegészítők OPS! Tárgyak is szokatlan vanília illatú és neotřepaný design. Tervezés műanyag divat kiegészítők egyszerűen divatos szerkentyű ellenállni.

A forradalmi újdonság a sorozatban, amelyben felszólítottak My Ops! Amikor bemutatjuk, hogy a tipikus márka kialakítása, könnyen el lehet képzelni mi Ops! Ez egy sor ékszer, nyaklánc vagy karkötő, amely szintén hordozzák a népszerű szilikon szív, hanem azt is felszerelni, hogy a szeretet. Mi Ops! egy nyaklánc a medál, hogy készül a szilikon ,, keret „, és egy műanyag szív. Akkor vessen egy apró szimbolikus ikonok, amelyek leírják a jelenlegi hangulatban.

Saját medál! Ops

A Ops! létrehozása eltávolítja a szilikon keret a szív, nyissa meg és helyezze ikonok, akkor szabadon zavarba hangulatok és a jelenlegi helyzetet. Például, ha az újonnan folytat, díszíteni egy sor SZERETET egy eljegyzési gyűrűt. Ha szeretsz háziállat, díszíteni az ikonok kutya és kocka.

Egyszerűen jelentkezzen Ops! Tárgyak valamint Pandora akarta kifejezni az értelemben, hogy bemutassa a tartozékokat, hogy visszük őt. Elmondta nagy küldetése, hogy elterjedt az öröm, a szeretet, a boldogság és a barátság. Ez a készlet is lesz a tökéletes fajta ajándék, úgyhogy inspirálja ...;)

Tegyük inspirálni, amire szükség van a videó ...;)

video% (y _IElxY13bcQ)%

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás