−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 104 óra múlva 11 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Moodo - stílusos, időtlen ruházat

  01. 05. 2019      A divat világában

Eltévesztettél a Simple.cz-ról egyszerű darabokat, amelyekkel kombinálhatsz a színes, rendkívüli? Akkor jó hírünk van az Ön számára. Egy új, időtlen Moodo márkát kaptunk Önnek. A Moodo egy olyan lengyel divatmárka, amely minden olyan nőnek szentelt, aki nemcsak a szép designt, hanem a maximális kényelmet is elfogadja, ésszerű áron. Képzeljük el a márkát.

A Moodo nemcsak elegáns, hanem szabadidős vágások, anyagok és színek is . Természetesen a tervezők az időkkel járnak, és kövessék a legújabb divat trendeket, de ne felejtsük el az alapdarabokat, amelyek minden női szekrény alapját képezik. Akár nyomtatott pamut pólót, karcsú inget szeretne dolgozni, akár kedvenc ingruhát választani a város számára, győződjön meg róla, hogy nem lép be a Moodo-ra.

Moodo női pólók

Klasszikus, túlméretes, nyomtatott vagy foltokkal. A Moodo pólók pontosan azt akarják, hogy legyenek. Ha klasszikus vagy rendkívüli stílust szeretne, biztosan ezt a márkát választja. Plusz, a mobiltárca nem fogja érezni. A hatalmas divat trend a nadrágok, szoknyák és rövidnadrágok illeszkedése, amit egyszerűen az ingre tesz. Ezért ideális választás a lazább vágások kiválasztásához, hogy a ruhát a megfelelő benyomásra tegye. Az ilyen Moodo márka pólók sokat kínálnak. De ha inkább a női görbéket aláhúzó, elegánsabb vágásokat részesíti előnyben , akkor a megfelelő címre is.

női póló Moodo

Moodo női ingek

Szereted a ingeket? Vagy el kell vinni őket a munkához? De a hölgyek között, akik szeretik a divatdarabokat? Akkor legalább gondolkodnia kell a Moodo hölgyekről. Az ing díszített, de finom. Ami különlegesvé teszi, az az elegáns ujjak, amelyek nagyon elegánsak. Ha az Ön munkája szigorúan tisztességes felszerelést igényel, elrejti az ujjait a kabátja alatt, akkor a kabátját ebédre lehet vinni. A Moodo kabátnak semmi hibája van. Hosszabb hosszában minden felszereléshez illeszkedik.

női ing Moodo

Moodo női ruha

Ingyenes, kellemes, könnyű, tisztességes, időtlen, ezek a hölgyek Moodo ruhák, amelyeket minden nő szeretni fog, függetlenül attól, hogy milyen koruk van. A divatvágás miatt minden karaktert pislog. Divatos színek, finomhangolt divat kiegészítők, mint Desigual vagy Calvin Klein. De semmiképpen sem romolhatsz semmit a Melissa és az O zsák műanyag szandálokkal . Csak válassza ki a megfelelő színkombinációt, és van egy egyszerű, kényelmes, mégis divatos és tökéletes ruhája.

női ruha Moodo

Divat kiegészítők Moodo

Ha elszállt a flamingo mintázat trendjével, akkor szüksége lesz egy flamingo motívummal rendelkező, elegáns női sálra. A Moodo sálak kellemes tapintásúak, terjedelmesek és téglalap alakúak, így sokféleképpen köthetjük őket. Ezenkívül tökéletesen tökéletesítik a ruháikat. Ezenkívül ez a design flamingo sál egy fürdőruhát használva is használható. Tehát a tökéletes darab minden alkalomra. De a Moodo más divat kiegészítőket is kínál. E-boltunkban praktikus és szép pénztárca is található .

Moodo sál

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?