+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

MÓDNÍ DOPLŇKY CALVIN KLEIN

  04. 03. 2019      Different TV CZ / SK

CALVIN KLEIN

Ebben a szezonban Calvin Klein úgy döntött, hogy termékeinek élénk színárnyalatot ad.

A legfontosabb a fuksia és a rózsaszín . Miért ezek a színek? Nagyon egyszerű, mindenhez tökéletesen illeszkedik. Bármi is legyen a ruhád. Ha barna, barna vagy szőke vagy, semmi nem jelent problémát. Mindig rendben lesz, és mindenekelőtt önnek megfelel.

A Calvin Klein hagyományosan nagyon népszerű kézitáskákkal, sálakkal és baseball sapkákkal érkezett, amelyek Önnek különösen tetszett. Ha inkább a kézitáskákra koncentrálunk, akkor egyedi és új alakunk van. Ez egy gyönyörű kézitáska, sok funkcióval. Tisztán a kezedben viselheti, vagy elegánsan a válla fölé helyezheti (mint egy keretes test). Ennek a gyönyörű kézitáskának számtalan előnye van, ezért érdemes megnéznie a videót. Simča mindet felsorolja az Ön számára. És hogy vannak!

A fenti kézitáskák mellett az idei kollekció kétoldalas övekkel is rendelkezik. Ez egy közelgő jelenség, amelyről minden bizonnyal hallani fogsz. Különösen a videónkban fog hallani róluk, tehát figyelmesen hallgassa meg, de figyelje meg, milyen csodálatosak. Hazánkban újból szerelem volt első látásra!

És ha más hírek iránt érdeklődik, kattintson a videóra, hogy megnézze, milyen gyönyörű darabokat készített neked a CK tervezők .

CK KÁBELEK

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?