−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 5 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Mit viselnek a bloggerek?

  30. 07. 2018      A divat világában

Bloggerek, vloggerek és Instagram sztárok; semmi kétség, ők a mai világ igazi celebjei. Bár lehetnek a leghétköznapibb emberek, mégis, vagy talán pont ezért tagadhatatlanul befolyásolják, mit vásárolunk, eszünk, vagy épp viselünk.  Akárki akármit mond, a közösségi médiában, a mindennapi posztok nagyon hitelesek és inspirálóak. Érdekes tudnivalók, hírek a mindennapi divatról, melyet figyelemmel kísérünk. 

Hál Istennek. Biztosan tudjátok hogy mindent imádunk, ami DIFFERENTA és vannak kedvenc bloggereink, melyek az instagramon velünk haladnak ,,differenta" Mert már egy ideje eldöntöttük, hogy együttműködünk. Lehet már hallotatok is a hölgyekrôl. 

Terez_matka gyönyörű nô, aki az instagramon nemcsak a mindennapjait mutatja be nekünk a gyermekeivel, hanem a csodás ésdivatos outfitjeit megosztja velünk. És meg kell hogy jegyezni, hogy nagyon jól kombinálja össze a darabjait, és nem fél a változatosságtól. Fôleg mindig minden jól áll neki. Pont mint ez a maxi Desigual szoknya  fehér Converse tornacipôvel. 

Igen, tudjuk, tombol a nyár de  az Emu csizmához  soha nincs késô, vagy korán, mindegy hogy mikor szerzed be, nem fogsz csalódni. A minôségének köszönhetôen sokáig viselhetô, tartós kiváló anyag. És mint tudjuk, az egyik kedvenc instgramer si.minkaaa imádja, ja és most kedvezményes áron nálunk. 

Vladenkaaa felkeltette az érdeklôdésünket, nemcsak a divatos megjelenésével, de az utazásairól készült fotókkal is. Nagyon érdekes és különleges képeket posztol. Az utazáshoz persze kötelezô a Converse szatén fűzôvel. 

 

 

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?