Ionizált hajkefe, mint ajándék a megrendeléshez.Hajkefe, mint ajándék a megrendeléshez.EZT SZERETNÉM!
+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Divat Tanácsadás

Mit vegyek fel, hogy bálba?

  20. 01. 2017      Hogyan ruha

Mik a trendek ünnepségre szezonban? Megyek a bálba férje után néhány évvel, és fogalmam sincs, mit vegyek? Mit javasolna?


Carolina Still

Válasz

Kedves Caroline,

báli szezon csak most kezdődött, így megértjük, hogy szükség van egy kis szenzációs darab. Persze ez attól függ, hogy milyen a labda. Ha megy egy nagyszerű labdát, válasszon egy hosszú, elegáns ruha, kesztyű, elegáns frizura és finom ékszerek. Ha úgy dönt, ruhát formális prom (például tűz, szövetségi, klub stb), akkor lehet, hogy hosszú ruhát és kesztyűt érzem rosszul.

Öltöztesd vigyorgó Spanyolország

Tehát, ha megy a bálba kevésbé elbizakodott, akkor választhat bármit elegáns. Mert van egy hölgy, javasoljuk a ruhát. A férfiak szeretik a nők ruhát. Ha nem fél kísérletezni, akkor választhat egy szoknya egy zsák az eredeti design. Sok modell, amely alkalmas arra, hogy a bál a márka kínál vigyorgó Spanyolországból . Határozottan akkor nem lehet baj sem ruha Desigual .

ruha Desigual

Jó napot, nem pedig www.different.cz

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás