Black Friday! 15%-ék KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal BLACKVége 83 óra múlva 58 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Divat Tanácsadás

Milyen színek is kombinálhatóak egymással, és amely éppen ellenkezőleg minden esetben, nem?

  08. 02. 2018      Hogyan ruha

Helló,

Van egy kis probléma, a színek kombinációja. Szeretek rajta a fekete és a barna a tövénél, milyen színeket össze lehet, és amely ezzel szemben nem fér bele? Lehet kombinálni őket?


Iva Knechtová

Válasz

Kedves Ivo,

kombinációja a fekete és barna színekben teljesen kedvét, ha ez egy sötétbarna vagy fekete. Ha úgy dönt, hogy a fekete, de világosabb árnyalatú, mint a mogyoró, karamell vagy rozsdás, ezért javasoljuk, ellenkezőleg. Azonban, ha tanácsot univerzális színe barna és fekete, akkor választhat a kék. Például, ha hord, barna cipő, fekete, barna és fekete pénztárca, majd sötétkék kabátot biztosan nem lehet baj. Mindkét szín jól néz ki, hanem por alakú, fehér, bézs, benzin, khaki és minden ilyen ,, semleges „árnyalatok.

A színek, amelyek illeszkednek egymáshoz valóban: lila, zöld, sötétbarna vagy fekete. Becsléseink szerint ez a fej. Ne aggódj, például, hanem kombinálni narancs, rózsaszín, ez nem néz ki rosszul. A közelmúltban is nevezett repülő. Monokróm ruhák. Ez azt jelenti, például kombinációja bordó felső bordó alján stb De ha nem félnek a színeket, eléri a márka Desigual , amely egy nagy, színes tehetség és a színkombinációk az egyes darabok mindig jól néz ki.

Desigual

További szép napot www.different.cz Nikol.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás