Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 8 óra múlva 46 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Milyen ruha stílusát fogja viselni ebben az évben? Határozottan más!

  07. 09. 2015      A divat világában

Meleg hónapokban itt, és mi is várjuk, hogy egy minimális réteg ruha és a maximális kényelmet. Talán minden nő nem hiányzik a szekrényben ruha. Talán minden ember szeret öltözködni nő. Milyen stílusok és a színek az idei ,, „? Olvasni, nézni és ihletett. Nagyméretű vágott egyre jelölje erősségek és gyengeségek elrejteni.

Milyen színek tekintetében adok csak egy tanácsot - ne féljen kísérletezni a színekkel. Brand Desigual az Ön egyértelműen jelzi. Minél színesebb, annál jobb. Példaként ezek a szép nagyméretű ruha fűzés a derekát egy rugós témát.

Desigual ruha Gijon
Desigual ruha Gijon

A trendek ismét egy hosszú ruhát, hogy a bokák vagy a földre . Sem Desigual a divatos vágás és elfelejteni is képviseli a színt.

Desigual ruha Infinito
Desigual ruha Infinito

A nagy siker ebben a szezonban a póló ruhák, hogy össze lehet például a nadrágját. Desigual jön a divat, és mindig hoz valami extra, mint például szokatlan motívumok. Ezek póló-ruha díszített gyöngy és indítéka crossbody táska. Ez vicces app biztosítani fogja, hogy akkor biztosan ,, más”.

Desigual ing Cinsal
Desigual ing Cinsal

Persze nem szabad elfelejteni ,, hercegnő szerelt vágott, ami annak a jele, vigyorgó Spanyolországból.

Vigyorogva Malaga Spanyolország
Vigyorogva Spanyolország ruha Malaga

Kívül túlméretes dominálnak idén elsősorban aszimmetrikus darabok. Akár úgy dönt, ruhákat a sarokban, rövid első és hátsó hosszú vagy több mint egy váll, akkor a stílus, és akkor biztosan illeszkedik a számlát. Aszimmetrikus vágások mert hízeleg szinte minden szám.

Desigual ruha Elba
Desigual ruha Elba

Desigual ruha kék
Desigual ruha kék

Női, hogy hagyja el a cikket inspirálta, vagy sem, ne feledje, hogy a ruhákat, a változás ,, ember”. ;-)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás