+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

MILUJEME ANEKKE

  16. 05. 2019      Different TV CZ / SK

ANEKKE

Itt, a Differentu-ban, csak szeretjük Anekkét . A raktárt gyönyörű darabok díszítik, amelyeket a mai műben a DifferentTV-t egyszerűen bemutatjuk. Egyébként ez nem lehetséges. Rendkívüli darabok várják az új 2019 tavaszi / nyári kollekcióban!

Ebben a szezonban Anekke elsősorban Janere és Indiára összpontosít. Ezért ma részletesen elemezzük őket, és megmondjuk, mennyiben különböznek egymástól. Ha készen állsz, mondd ki hangosan - ANEKKE SZERETlek !

Simča és Nikol mindent megmutatnak ebben a DifferentTV epizódban . De hogy egy kicsit hosszabb ideig várakozhassunk, olvassa el együtt egy kivonatot egy rövid történetről Jane kislányáról és a gyönyörűről. egy spirituális ország, India.

Jane

"Egyszer régen egy kislány, aki szeretett olvasni. Én voltam, Jane. Sok ember számára a könyvek olvasása sokkal több, mint hobbi. Ez egy módja annak, hogy elkerülje a valóságot, éljen más életet, álmodjon, szemét bezárva. És számomra ez egy kis varázslatos cselekedet, amelyet a világ bármely pontján a nap bármely pontján élvezhetek. "

Ezek a gyönyörű szavak pontosan leírják, hogy mi akar Anekke Jane lenni. Szóval, tudod, hogy ismered őt?

India

"A világ felfedezésre jött létre. Ezért vagyok kalandos lélek, aki új helyeket akar felfedezni, és továbbra is gazdagítani azokkal a tapasztalatokkal, amelyek rám várnak valahol, ahol még nem voltam. Mert amikor egy hely része vagy, nemzet és szokásaival sokkal emberibb, empatikusabb és érzékenyebb ember lehet.

Mi a helyzet Indiával? Tudod?

Merüljön el az álmok világába, mert mindenkinek bármely életkorban képes álmodni . Az álmok és a képzelet szintén elsőként mutatják be, hogyan kell megkülönböztetni Jane-t és Indiát.

ÚJ JANE ÉS INDIA KÁBELKIVERELÉS


Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?