+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Divat Tanácsadás

Mikor Black Friday 2017?

  08. 03. 2017      általános kérdések

Szia, ebben az évben vettem a legnagyobb öröm 26. 11. Amikor indult a fekete péntek és megvettem az álmom Desigual kézitáska és sok más csodálatos modulokat az üzlet. Azt tudom, melyik napon lesz a következő Black Friday 2017? Azt akarom, hogy készen áll ezen a napon, és nem akarom, hogy engem, hogy közbejött valami, zakroužkuji ezen a napon a napló és semmi sem állíthat meg! És még egy kérdés, hogy miért ez a nap az úgynevezett fekete péntek van? Köszönöm a választ.


Marie Svobodová

Válasz

Kedves Maria,

Dőljön hátra, nyissa meg a napló kiemelő és hangsúlyozzák november 24, 2017. Fekete péntek, Fekete Péntek, vagy is az USA-ban és Kanadában, az úgynevezett esetén nagy kedvezmények és értékesítés . Ünnepli november végén, minden nap Hálaadás után, és tartják az elején a karácsonyi bevásárlás rohanás. Egyes államokban az Észak-Amerikában még a nemzeti ünnep a fekete péntek, így az alkalmazottak ideje, ki kell menni vásárolni.

Sokan tekintik ezt a napot, a karácsonyi vásárlási láz, hogy terjed, mint egy járvány az egész világon, és néhány megadja magát neki. Sem mi, persze, nem marad hátra, és a mai napig az Ön számára, kedves ügyfeleink kitalálni a nejparádnější események és kedvezmények.

fekete péntek

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás