−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 103 óra múlva 20 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Miért viselték a különböző zokni az első tavaszi napot?

  03. 04. 2019      A divat világában

Néhány nappal ezelőtt észrevetted egy zokni kihívását a Facebookon . Pontosabban, az első tavasz, 21.3. Arra sürgettük, hogy ezen a napon viseljék egymást. Miért? Minden nap a világ Down-szindrómája napja van. A Down-szindrómás emberek támogatására az egész világon van egy ún. Sock Day.

zokni


Miért 21.3. ruhát minden más zokni?

A Down-szindróma oka a 21. kromoszóma lebomlása. Ezért, 21.3. Különböző zokni a sarokkal szimbolizálja a 21. kromoszóma párát. És ez az áruházban van. Győződjön meg róla, hogy nem csak a következő nemzetközi napra.

Március 21-én a Világ Down-szindróma napja, az ENSZ által hivatalosan megfigyelt tudatosság világnapja. Minden évben nő a Down-szindrómás emberek hangja és azok, akik velük élnek és dolgoznak. Ezért a Down Syndrome International arra ösztönzi a világ minden barátait, hogy válasszanak saját témáikat, tevékenységüket és eseményeiket, hogy segítsék fel a Down-szindróma tudatosságát, ami azt jelenti, hogy Down-szindrómát és a Down-szindrómás embereket játszik életünkben szerepet. És így csatlakozunk magunkhoz és meghívtunk, szeretett ügyfeleinket.

Az internet hatékony eszköz a tudatosság növelésére, és ezáltal segít a megosztani a különböző zoknit. A World Down-szindróma napjára is feliratkozhat, és megoszthatja tevékenységeit és tevékenységeit a globális közösséggel.

Te és zokni nap!

zokni

zokni

zokni

zokni

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?