+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Miért szeretik a Rideret

  05. 07. 2019      A divat világában

A szeretet azt akarja! Van okunk erre? Nem.

De még mindig van néhány jó oka annak, hogy szeretjük a Rider Sandals márkát !

Ahogy a neve is mutatja, a szandál, papucs és papucs márka. De nem a szokásos nyári "matricák", mint amilyennek látszik. Magukban elrejtik a mágiát. A kényelem, a praktikus és a minőség varázsa , a márka pillérei.

Rider szandál elsősorban annak biztosítása, kényelem minden lépésnél és a funkcionalitás, értékelik a férfiak és a nők . A Rider cipőben a városba, a strandba, az utazásba és a medencébe mehetsz, mert csúszásmentesek és nemcsak vízzel, hanem homokkal és más felületekkel is ellenállnak.

Érdekes, hogy minden Rider pár újrahasznosítható anyagból készül, és a keletkezett hulladék 99% -a újra felhasználható vagy újrahasznosítható;

A papucsok, papucsok és szandálok kialakítását az aktív életérzet, a brazil temperamentum és a szabad szellem határozza meg és irányítja. Mosollyal Rider-et viselhet, amennyit csak akar. Nem tartoznak a divat trendjei közé, és nem járnak maguk után.

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?

Máte k tomu svůj názor?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás