−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 61 óra múlva 41 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Miért imádjuk a Rider márkát!

  05. 07. 2019      A divat világában

Brazil életérzés és vidámság Rider márka

Rider papucsok a brazil életérzést és vidámságot ötvözik a világszinvonalú  formatervezéssel  és minőséggel. A Rider papucsok és szandálok utcai és vízparti viseletre egyaránt tökéletesen alkalmasak.

A Rider papucs neve évek óta a minőséget és a tartósságot jelenti a strandpapucs és utcai papucs világban.  A Rider választékában egyaránt megtalálhatók a férfi utcai és strandpapucsok, és női utcai papucsok és strandpapucsok, a női divat papucsok Grendha papucs , valamint a gyerek papucsok és szandálok. Anyaga miatt gyorsan és egyszerűen tisztítható, így egy igazán praktikus választás. 

Rider Sandals

Az egyik érdekesség hogy a  Rider  újrahasznosított anyagból készült és ez mind 99%-ék, és ez még jobb érzést kelt az emberben, hogy, ezzel is segít a környezetvédelemben, és kicsit óvni a világunkat. 

A rugalmas, vízálló anyagból készült flip-flop papucsok napközben strandoláshoz, este pedig nyári öltözethez párosítva is hordhatók. De az év bármely szakában megállják a helyüket; kényelmes otthoni papucsként, munkahelyen, uszodában vagy akár télen is, wellness használat során.

Rider žabky

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?