+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Miért Louis Vuitton kézitáska adja dinoszaurusz

  20. 09. 2013      A divat világában

Ha van egy nagy világmárka akkor is felelős, hogy hatékonyan bemutatott valamennyi országban, ahol van képviselete. És ez a kérdés igényes. Kampányok legyen egységes és hordozza ugyanazt a lelket. Hogyan kell csinálni, hogy elérje a kívánt célcsoportot mindenhol?

Louis Vuitton výlohy Louis Vuitton költségek

Louis Vuitton výlohy s dinosaurem Louis Vuitton kirakatok egy dinoszaurusz

Most a kiskereskedők bérlő hangszerelő vagy önsegítő kell egymásra üres csomagokat, amelyek kiegészítik az áruk és egyes dekoráció. Ezzel szemben, a Louis Vuitton hisz a nagy költségek, amelyek a hatalom, hogy rabul ejti és vonzza a szemet a járókelők a zsúfolt osztályok, luxus üzletek, ahol szó szerint megpróbálták dobni a versenyt. Bár a tervezés LV táskák változik csak marginálisan annyira sokkoló LV szállít designer kirakat egy egyedi képet. És így, arra kényszerítve az ügyfelek mindig legalább stop. Minden csoportban kell jönnie valami új, ami nem volt ott. Louis Vuitton táskák nem olcsó, így még fontosabb is azt mutatják, amit az egész márka.

Louis Vuitton - jak probíhá návrh výloh Louis Vuitton -, hogy a javaslat költségei

Valami ötlet a kreatív csapat a Louis Vuitton kezdődik egy vázlatot ...

Louis Vuitton - zlatý dinosaurus jako tahák výlohy Louis Vuitton - Gold dinoszaurusz a kiságy költségek

És miért éppen most arany dinoszaurusz csontváz? Ez az ötlet fogott designer márka Louis Vuitton, amikor a múzeumok látogatása Les Jardins Füvészkerttel Párizsban, ahol a maradványait ezen őskori óriások megtekintését felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. Louis Vuitton hozta a hatalmas őskori csontvázak vissza az életbe egy szürreális fantázia. Csontjaik töltött ablakok Maison Louis Vuitton üzlet, ahonnan fénye antik arany.

Louis Vuitton - dinosauří vejce Louis Vuitton - Dinosaur Egg

Louis Vuitton - dinosaurus a kabelka LV Louis Vuitton - LV táska és dinoszaurusz

És, mint mi nem kapunk, a 5th Avenue a Maison New York, és legalább csodálom ezeket a gyönyörű fényképeket látványos kirakatok tele luxus.

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás